Ahojte chcem sa spytat ci niektora nemala podobnu skusenost ... moja malicka asi v polovici krmenia alebo ku koncu zacne krutit a mykat hlavkou ako by jej nieco vadilo ... myslela som ze je to tym ze uz ma dost mliecka tak som jej vytiahla flasu z ust ale ona este pytala papat takze tym to nebude ... ked kruti tou hlavkou tak mi to pripada ako keby jej niekedy zabehovalo alebo ako keby sa jej vracalo mliecko hore neviem no take cudne zvuky niekedy vydava... Mate s tym niekto skusenost??
ja som mala velmi podobny problem a tiez som si myslela ze uz enchce papat alebo tak.. ale hned mi pediatricka povedala ze ak si pyta.. problem bude v inom.. a pravdepodobne ta nervozita moze ist z bruska...a z bolesti z bruska.. a veru mala pravdu.. nasadila jej kvapky coliprev s enzynom laktazy.. a mala bola ovela spokojnejsia..
Ahoj, toto robila aeste niekedy robieva aj moja malicka, tiez som najprv riesila ci jej nie je malo, alebo jej silno/pomaly tecie.... kedze ja kojim. Aj laktacnu poradkynu som mala presne z tohto dovodu doma, ale ta mi v tomto "vrteni/kruteni hlavou" nepomohla. Potom som vsak zistila, ze malo jej nie je, ale treba jej bud kakat alebo ju boli brusko. Odkedy davam baby calm kvapky, je to lepsie. Nasa dcerka totiz mavala koliky, kym som na to prisla, tak mi to dost trvalo, vzdy som si myslela, ze ked kaka takmer po kazdom kojeni, tak to nemoze byt kolika, ale veru je, puci sa, puci a az ked sa vykaka alebo aspon prdne, tak je dobre. Je to sposobene este nedozretym traviacim systemom, a okolo 3-4 mesiaca alebo pri podavani prikrmov to vraj ustane, nepises aka stara je tvoja dcerka, moja ma 10 tyzdnov. Alebo este mi napadlo, ak ju netrapi brusko, moze ju palit zaha, tym ze sa jej vracia mliecko, neviem ako ju drzis pri krmeni, ale skus krmit vo zvysenej polohe, ak by to neprechadzalo, mozes skusit dat sirup gastrotuss, ten je na reflux a pomaha pri paleni zahy.