Ahojte. Dieta malo pred dvoma tyzdnami nadchu a mierne zvysenu teplotu. Do 37.7.(ma 2r) po tyzdni to preslo a vyhodili sa jej taketo vyrazky pod pazuchami, na brusku ,kolenach, na stehnach. Na fotke to ma natrete ichtamolovou mastou, no nexabera. Kupeme v hypermangane. Na kozne ideme buduci pondelok. Neviete co to je? Prasok sme nemenili, ani nechutbala ziadnu novu potravinu tak ozaj neviem...
Su krupicove, telovej farby. Na stehnach nacervenale. Vdakq za rady!
@kacena4 vdaka za prispevok, dufam,ze to nebude ono.😱ked uz teraz ma vela potravinovych alergii. A co si na to davala,aby to zmizlo? Ci to zmizlo po vyluceni hit potravin?
zmizlo same ale za mna by to mal vidiet dr je toho dost
Treba gastro a kozne, ries s pediatrickou vymenny listok na gastro, na kozne ti netreba
@taktotedanie jeeejda,dakujrm,uz chodime na alergologiu kvoli potravinovym alergiam a aj na kozne kvoli ekzemu. Myslite,ze na alergologii by jej tiez nevedeli zistit povod problemov ci?
treba otestovat aj potravinove aditiva to sa bezne nerobi
Dobry den, prosim Vas, aka bola pricina tych vyrazok nakoniec? Nas 19-mesacny ma take iste vyrazky na brusku, v podpazusi, na kolene a na stehne. Myslela som si, ze je to alergicka reakcia na nejake jedlo, ale uz to ma tyzden a neprechadza mu to. Dakujem za odpoved.
moja sa takto vyhadzuje po jedle ma HIT