Ahojte mamičky deti s tichým refluxom. Som už zufala skúšala som asi všetko, mala má 3 mesiace. Už ma nenapadá ako by som ju nakŕmila aby ju nebolelo bruško a kyselina sa nevracala. Kŕmim ju na klinovom vankúši odgrgnut dávam cca po 20 minútach a tam nastáva problém.zacne plakať hádzať sa a krútiť...vypije 120ml...skúšala dom už aj každé dve hodiny po 60ml ale je to toniste...spánok nemá skoro žiadny len v noci...poraďte mi prosím nejaké iné rezimove opatrrnia. Dodávam že má FR AR mliecko. Gastrotuss nezabral.a v lekárni mi lekárnička povedala že Gastrocynesine by v žiadnom prípade nedávala
Ahij nemoze sa ti popri jedeni nahltat aj vzduchu? Vies ze ju potom z toho boli brusko moj maly to ma na pravidelnej baze tiez ma klinovy vankus grga teraz uz negrca sem tam si ublinkne ale ked bol mensi grcal casto...zacala som mu davat sab simplex (alebo espumisan L) a uz nevrieska od bolesti a tiez aj probiotika biogaia mi odporucila pediatricka...
@zuzana_ilkova espumisan dávame od narodenia má antikolikove fľaše už neviem viac urobiť 🤷🏼♀️
@malazuzu9 ahoj, náš malý mal tiež veľmi silný tichý reflux. Po najedení som ho nosila otočeného chrbtom k sebe, aby som netlačila na bruško cca 20 min a nechávala ho trikrát odgrgnúť. Robili mu ale aj vyšetrenie na alergiu mliečnej bielkoviny, vraj je to častý dôvod refluxu. Robili to aj tvojej malej, ak sa tak krúti, možno aj to je dôvod
ahoj, viem si predstaviť Tvoje zúfalstvo, mala som to so synom ale asi ešte oveľa oveľa horšie, on sa dojčil 5 minút a už nariekal---, pomohlo nám trochu toto
https://www.nutriklub.sk/produkt/nutrilon-nutriton
ale objavila som ho až keď mal 5 mesiacov a v 6 som ho načisto odstavila a prešiel na normálnu dospelácku stravu veľmi skoro....
ja som si trošku zarobila na lyžicu, to dala do striekačky od nutrilonu a pred kojením to "musel" vypiť 🙂, držím palce