Dcera , necele 2 roky ma od narodenia krivé prsteky (jeden rastie akoby ponizsie ako ostatne prsteky a prekryval by sa cez druhy,ale pri chodzi ked su prsteky rozplestene na zemi tak sa vyrovnaju.)
Ma to este niekto z vas, ako to pls riesite? Prelepujete prsteky alebo nie?
Poslem aj foto do spravy ak treba lebo tu sa mi neda. Rada by som pokecala o tom s niekym kto ma tiez ten problem.
Isla by som s dietatkom do barefoot obuvi a kupila jej vhodnu obuv, ak nosi klasicku. V bf budu mat prsteky dost miesta na roztiahnutie a pri chodzi sa jej nebudu stahovat a krutit. Pozn. Aj bf su rozne typy, treba zvolit vhodnu na jej nohu
Hore spominana barefoot obuv je pre zdrave nohy, vy mate pravdepodobne nejaky problem. Takze to musi vidiet ortoped a rentgen ako prvy krok. Potom bud dlaha, alebo fixacia prstekov v spravnej pozicii, uvidite, co zistia...
Ahoj aj môj malý to má. Nemá ich úplne skrizene, ale jeden má akoby nad ostatnými. Dá sa mu to pekne zatlačiť späť, ale ako to ma voľné, tak sa mu to vráti hore. Pediater to vôbec nerieši, ukazovala som mu to už viac x. Keď chodí bosy je to OK, topánočky mu širšie kupujem.
@1katyka1 čo hovorí pediater?dávajú sa na to také vyrovnávacie vlozky