Ahojte žienky 🙂
Rada by som sa s Vami poradila ohľadne krémov na zaparene zadočky 😀 Pri prvom synovi som používala Bepanthen, nakoľko zo Sudokremu sa mi celý vyhadzal. Teraz čakáme malého bračeka a chcela by som sa spýtať na vaše názory na iné krémy na zapareniny, s ktorymi máte dobré skúsenosti 🙂 Či už od Nivei, Lupilu alebo inej značky 🙂 Ďakujem za každú odpoveď 😉
Mame weledu a super, ale aj rybacia masť v pôrodnici nám vyhovovala
Keď nie sudokrem a bepanthen, tak skôr ozaj bud niečo z lekárne, rybia masť, alebo spomínaná weleda.... lupilu, či nivea budú viac aromatické. Ešte DM ma dobru tu svoju radu kozmetiky .
obyčajná rybacia masť u nás pomáhala. bepanthen štípal, nivea tiež, z lupilu sa vyhádzal. trochu arómy ale žiadny problém 🙂
@marcelka321 za mna je topka weleda 😊
Ja momentálne používam krém z oriflame, Baby O diaper cream a som veľmi spokojná.
@marcelka321 pokial mala dcerka cisty zadocek(umyvala som casto)tak som pri prebalovani len zlahka presla kremom na zadocky z DMky.pokial mala agresivnu stolicu(hnacky,choroba) a vystipalo,tak pomahal jedine Imazol.
@daniela1911 práve som to pozerala a celkom sa mi tá značka aj pozdáva 🙂 a aj cena je super nato, že je to prírodná kozmetika 🙂 cena je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko mám doma ešte jedno dieťa a už je to finančne iné, ako len s jedným dieťaťom keď sme boli 🙂
Ďakujem všetkým za odpovede a cenné rady 😉
@marcelka321 odporucam pastu s rybim olejom
@marcelka321 weleda 👍