Krém na mliečnu chrastu

erika434
17. mar 2024

Prosím piraďte krém na mliečnu chlastu vo vlasoch u 2 mesačného bábätka. Produktov je veľa,no zaujímajú ma vaše dobré skúsenosti. Ďakujem vopred

pralinka25
17. mar 2024

@erika434 uplne najjednoduhsie mas natriet mu hlavicku olejcekom nechat posobit a potom vycesat a umyt.

terezka2911
17. mar 2024

@erika434 nám pomohol Babe šampón.

54tinka54
17. mar 2024

@erika434 u nás napr ani u jedného syna nezabral babé šampón, a to sú na neho celkom dobré ohlasy. Pomohol krém od biodermy na mliečnu chrastu

smajcii
17. mar 2024

Ja som dávala repikovy obklad trošku, potom natrela Infadolanom/Indulonou (mastný krém) a jemne vyšuchala látkovou plienkou.

lelelienka
17. mar 2024

@54tinka54 my uplne rovnako, nechapem tie super recenzie na Babe, u nas totalne vyhodene peniaze, pomohla jedine Bioderma krem na chrasty.
Natieranie olejcekom a vycesavanie tiez nula bodov, jediny ucinok mastna hlava…

anavixy
17. mar 2024

Bioderma babysquam. Pozor na oleje aj lanolin (v infadolane napr.), mozu podporit mnozenie kvasiniek. Zmaknute chrasty vycesat hrebenom na to urcenym (alebo tym na vsi to vraj tiez ide dobre🙊).

masinka
17. mar 2024

@erika434 Babe pomaha, ale je zbytocne drahe, rovnako funguje Salicylovy olej namiesany v lekarni za par centov ( neviem ako je to teraz, ked boli moje baby male, pediater nam predpisal).

tiika
18. mar 2024

ABC krém Bioderma ako píšu vyššie