Krčné mandle a problémy s dýchaním

63
25. mar 2020

Dobrý večer mohla by som poprosiť radu môže mandla u dieťaťa spôsobovať problémy s dýchaním občas? A chrápanie ide o krčnú mandlu dakujem veľmi pekne

sunny8
25. mar 2020

Áno .. moja dcérka len dýchala ústami .. dr neriešil .. potom sa už dusila zo spánku dýchala na prestávky kde hrozilo že sa udusí .. tak išla na operáciu. Chrápanie prestalo po operácii

63
autor
25. mar 2020

@sunny8 koľko mala rokou prosím moja má 13 rokov a tiež povedal dochtor dávno pred 2 rokmi že netreba vyberať a začali problémy teraz tak 2 týždne dozadu

sunny8
25. mar 2020

@63 operovana Bola dva mesiace po dovŕšení 5 rokov .. ale od narodenia mala problémy. Vkuse bola chorá a pred operáciou treba byť min dva týždne úplne fit

patka06
25. mar 2020

áno aj moja to mala, pomohlo krčné mandle zmenšiť laserom ..jednodňová chirurgia
Na zákroku sme boli keď mala krátko pred piatymi narodeninami

63
autor
25. mar 2020

@patka06 no žiaľ v terajšej situácie asi ani ma snou nikde nezoberú tak neviem ako postupovať 😥 zrovna teraz sa to muselo začať zhoršovať dakujem veľmi pekne za vašu pomoc

patka06
25. mar 2020

@63 ono to aj tak nie je zo dňa na deň ....ORL ambulancie fungujú aj keď v obmedzenom režime, skúste zavolať dohodnúť si termín ...dovtedy možno nejaké lieky, ale to neviem poradiť aké

63
autor
25. mar 2020

@patka06
@patka06 ale asi treba najprv volať deckej lekárke lebo na ORL bola naposledy 2 roky dozadu tak ju asi bez doporučenia nezobere

patka06
25. mar 2020

@63 áno v tom prípade budete potrebovať výmenný lístok

lejdytinka
25. mar 2020

Mali sme 3 a pol roka a museli sme ísť, mal zväčšené nosné mandle a nevladal v noci dýchať aj chrápal.