Ahojte, chcem sa opýtať na vaše skúsenosti. Dcéra ma 8 rokov a veľmi chrápe , pred dvoma rokmi jej vybrali nosnú mandľu, chrápanie znova začalo , lekárka povedala že jej treba skrátiť krčné mandle, známy mi ale povedali že aj po skrátení madlí stále chrápali. Aké sú vaše názory?
@majkakrellova aj moja dcérka chrápala a vyberali jej nosnú mandľu 7. 6. 2016, no narástla jej znova a znovu chrápe, ideme na ďalšiu operáciu 3. 5. 2017 ani nie po roku zase ☹ daj jej na krčnom pozrieť aj nosnú mandľu
@matveja tu pozerali a nieje tam :( asi budeme musiet aj tie krcne...
@majkakrellova
Dobry vecer. Nasa 8rocna dcera zacala pred cca 1 mesiacom chrapat. Dnes sme boli na ORL - velke krcne mandle ( nikdy nemala anginu - vraj museli narast pri poslednej chorobe, kedy prekonala plucne chlamydie) a musia ich orezat. Nosne mandle su ok. Prosim, ako ste dopadli min.rok a ako ste to doriesili? Kludne na postu alebo dam aj sukr.mail. Budem vdacna za kazdu info. Termin na orezanie mame o dva mesiace... stale dufam, ze sa zmensia... dakujem. Alena
a nosnú skontrolovali?lebo niekedy dorastie....ale asi áno...porad sa s ešte dalším orl lekárom