Nájde sa tu niekto kto už absolvoval operáciu s 2 ročným dieťaťom ze malo na krku fistulu s ktorej mu vytekala tekutina. Nejaká mamička prosím o radu.
Fuha. Fistuly su veľmi zradné. Nemám skúsenosť na dieťati ale na sebe a v inej časti tela. No pokiaľ sa dnu dostane zápal, tak je vo fistulách veľké riziko sepsy. Fistuly sa bohužiaľ inak riešiť nedajú, len operačne
@oktoberka raz to mal zacervenane.nikdy mu odtiaľ nič nevytekalo. Sono tiež nič nezistilo. Išla som sa poradiť rovno do Martina za odborníkmi čo sa na to specializuju. Detská doktorka o tom nemala tušenie čo to je. Boli sme jej prvý pacient. A to je už skoro v dôchodkovom veku. Napíšte správu ak chcete nejaké podrobnosti.
@sejbipi ahoj môžem otázku ohľadne fistule?
@monca3151 ahoj ako si si na nom vsimla ze tam daco ma
@klaudia1212 áno jasne kedykoľvek
@klaudia1212 ja som si to všimla od narodenia mL na krku dierku a začala som to riešiť jed mal pol roka chodila som ku kožnej len sa to kontrolovalo ale keď mal 2 roky začala mu stoho vytekát lepkava tekutina
@monca3151 aha čiže ako dierka myslela som ze to je cítiť pod kozou ako nejaku rurku a ze sa to nejako vyduje a oraskne ako vyrážka
@klaudia1212 ahoj kľudne napíš do správy 🙂
@sejbipi pisem ss
@sejbipi pisala som
@klaudia1212 nie ale keď natiahol krk bolo tam vidieť gulicku
Dobrý deň chcem sa spýtať dnes nasli aj mojej dcerke na pišule ako jej isli brat výter z ritky lebo tri dni hnackovala a mala horúčky pravde podobne z toho ako sa to lieči dnes musíme ist do tn nemocnice a uvidí sa museli ste byť kvoli tomu aj hospitalizovani? Ďakujem za odpovede
@monca3151 máme to,syn má 6r,no neiperovali ho ešte. Zatiaľ vyteká iba občas,nezapalilo sa to. Jeden lekár nám povedal,že ťažko povedať,či to bude lepšie,či sa🙄 mu to nebude stále opakovať,že kým to nerobí vážny problém,neriešiť to. A iných lekárov som neriešila,lebo-covid.