stretli ste sa s tym ze sa vase dieta (5 r.) casto stazuje na krce resp bolesti v nohach? vzdy je to jedna noha,podla jej popisu mi to pripada akoby mala krc resp strpnutie ale z nicoho nic.... neviem ci to riesit alebo je to blbost, no uz to bolo v posl case velakrat. dalujem
U mojej sa takto prejavuju rastove bolesti. Od mala az doteraz, uz ma 11. Davam jej teply obklad a nurofen. Ked bola mala tak dokonca jednu nozku len tahala za sebou. Ale boli sme aj na vysetreni , dr jej zobrala aj krv pre istotu.
To byva velmi casto, moj muz ako byvali sportovec vravi ze kosti rastu rychlejsie ako slachy a to potom boli. Bola by vhodna nejaka fyzicka aktivita, teda nejaky kruzok.
Natri nohy mastnym kremom alebo voltarenom a nuren u nas je to vzdy cez zimu vtedy najviac rastie
Nurofen malo byt
Mozu to byt rastove bolesti
Davate d vitamin? Niekedy ked ho ma malo tak vtedy sa viac prejavuju bolesti. Ja ked dcere zabudnemndat tak vtedy ma vacsie bolesti
Krce mozu byt z nedostatku magnezia. Skus zaradit detske davky. Pripadne je este mozne, ze noha boli aj z rastu, moje deti sa v takom veku castokrat stazovali na bolesti v nohach a bolo to kvoli tomu, ze rastli.