Kŕče 3 ročnej dcérky po točení na otočnej stoličke

vika416
2. dec 2019

Dobrý večer mám taký problém ak sa niekto s tým už stretol moja dcéra (3 roky) ráno vstala normálne sa hrala a máme takú otočnu stoličku a že sa ide na nej točiť tak ju manžel pár krát zatočil a v tom sa to stalo dostala nejaký záchvat triaslo ju bola v kŕči tak som ju okamžite zobrala na ruky 2 x som ju striasla a bola v pohode po tom všetkom ostala biela ako stena a vraví mi maminka už mi je dobre neni mi už zle, pamätala si to všetko , žiadne pomočenie žiadna pena z ust... Boli sme aj u doktora neurológa tiež nevie čo by to mohlo byť vo štvrtok ideme na EEG. Mohlo by to byť tým že sa jej zatočila hlava?

asia83
3. dec 2019

@vika416 Áno. Ak by potom nezvracala, nemala závraty, čo predpokladám sa nevyskytlo, neriešila by som. Takto sú potom čakárne plné a deti, ktoré to naozaj potrebujú, sa vyšetrenia nedočkajú či dočkajú po xy hodinách čakania.

natash14
4. jan 2023

@vika416 dobrý deň prosím aj vám na niečo prišli ? Dcére sa dnes stalo podobne točila sa na mieste a následne 4 sekundy otriaslo a ostala v krčí hneď prešlo ďakujem za info
Lebo toto je jediný príspevok podobný čo som našla viem že už je to dlhy čas odvtedy

natash14
4. jan 2023

☺️