Kravské kolostrum pre dvojročné dieťa

engynka
4. júl 2021

Prosim poradili by ste mi konkretne bio kravske kolostrum pre dvojrocne dieta, sktorym mate dobre skusenosti. Vacsina diskusii o kolostre je tu uz starsia a na trhu je urcite kopa novych vhodnych produktov. Dakujem

vikinka292
4. júl 2021

Ja odporúčam colostrum od LR

engynka
autor
4. júl 2021

@vikinka292 aj pre 2 rocne dieta? Lebo pisu od 3 rokov.

vikinka292
4. júl 2021

@engynka tekuté 100% colostrum od LR môžu už detičky od 6 mesiacov. Spolupracujem s firmou LR.

engynka
autor
4. júl 2021

@vikinka292 cisto teoreticky by som to vedela zohnat este dnes niekde v BA?

vikinka292
4. júl 2021

@engynka skus napísať do nejakých skupín BA, to ma prvé napadlo, možno nejaký LR partner bude mať doma skladové zásoby. Alebo napr na fb, insta si vyhľadaj niekoho a skus sa popýtať. Ja taktiež doma nemám, neobjednávam takto popredu, ale zajtra robím objednávku tak ak by si náhodou, že nezohnala môžeš napísať.. Hlavne aj keď zoženieš pýtaj si dávkovanie, a na skladovanie sa tiež spýtaj, toto je dôležité

nevenka
4. júl 2021

@engynka ja davam kozie kolostrum od Edenpharma 6 mesacnemu 🙃...Dcerke som davala od 6 mesiacov tekute Delta, mala problemy s bruskom a jedine toto jej v kombinacii s probiotikami pomohlo. Ale synceka z toho tekuteho nadrapuje na zvracanie, nechce mi ho, tak som zvolila kozie praskove, normalne vysypem tobolku, odstriekam asi 1 ml materskeho mlieka, rozpustim a striekackou od nurofenu mu to davam. Tiez ma problem s bruskom a k tomu ekzem, ten mu aj tymto natieram tie loziska plus domaci ovseny kremik. Uvidime. Takze kludne dvojrocne moze aj normalne kapslove a vysypat. Vsak je to prve kravske alebo kozie mlieko, ak nie je dieta alergicke na BKM alebo nema lakt. intoleranciu, tak kludne. Ak sa teda bavime o 100% kolostre. Lebo som videla rozne pridavky v tych detskych.

kikuska555
4. júl 2021

@vikinka292 ja osobne by som isla do lekarenskeho kolostra. To podlieha nejakej kontrole aby mohlo byt predajne v lekarni. Edenpharma ma napriklad kvalitne ci delta kolostrum ale sirupove vela deti nedava

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lrbratislava
29. júl 2021

@engynka Dobrý deň, ak máte stále záujem o produkty LR (napr. aj kolostrum), som stabilne v Bratislave a viem pomôcť. ;)

zuzulienka9863
2. sep 2021

@vikinka292 zdravim vas môžem otázočku? Maly berie od pondelka prvykrat lr colostrum. Zqcali sme hned 3x 3ml nakolko bol nachladeny. No od stredy rana casto kaka, raz hustejsie raz riedsie a dozelena ma stolicu. Dnes som mu dala az naobed colostrum a zas uz kakal 5krat a ritku ma vystipanu. Moze tp byt z toho? Dakujem pekne za odpoved

vikinka292
3. sep 2021

@zuzulienka9863 ahoj. Koľko má synček? Nemá alergiu na BKM, mlieko? Toto môže byť hlavný dôvod a býva to aj častým dôvodom kedy dieťatko ale aj dospelý človek nedokáže úplne prijímať kravské colostrum.

zuzulienka9863
3. sep 2021

@vikinka292 ked mal 1r boli sme na gastre a vysledky vysli negativne.. mlieko a mliecne vyrobky mu davam a neprehana ho

zuzulienka9863
3. sep 2021

@vikinka292 teraz ma 2r

vikinka292
3. sep 2021

@zuzulienka9863 písala si svojmu predajcovi? Určite ho oboznam s touto situáciou. Je dôležité aj aby colostrum hneď po otvorení šlo do chladničky a pokým sa nepotrebuje do cca 15dní stále držať v chlade, zlým skladovaním sa vie rýchlo pokaziť.
Ja by som colostrum na 3dni úplne vysadila a potom keď už by bolo dieťatko v pohode vyskúšala znova. Možno to je len náhoda a dieťatko ma zrovna nejakú virozu 🤷‍♀️

zuzulienka9863
3. sep 2021

@vikinka292 ano upovedomila..ale chcela som vediet ci aj niekto iny nema s tym skusenost..samozrejme.. da sa dokopy a este raz vyskusam..
Hm.. akonahle kurier doniesol domov balicek hned sli veci do chladnicky .

matusrr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz