Krátka uzdička - obriezka

bighit
19. jún 2024

Uvažujem nad obriezkou, mám kratšiu uzdicku, ale neviem ci podstúpiť obriezku kvôli tomu, bolo by otázne ci si zvyknem nato keď som starší po 30 a ci sa to vôbec bude pačiť ženám. A sú rôzne druhy, čiastočná a celková ak by niekto mal skúsenosť kľudne mi dajte vedieť ktorý typ je praktickejšie a zoroven estetický a aké výhody to ma.

anjelicek26
19. jún 2024

Syna operovali 6 ročného. Uzdicku mu predĺžili. Predkožku uvoľnili laserom, teda to,čo mal zrastené. Ma to teraz ako každý iný chalan. Ziadna obriezka nebola nutná. Takže skôr ako začneš špekulovať,ukáž to najprv urologovi. Alebo aj dvom,nech máš rôzne názory na to.

thirstymonk
20. jún 2024

Kvoli kratkej uzdičke si nechať odštiknuť celu predkožku, čo ti ja viem? To aj keď ti v dome vyhori žiarovka, tak vyhodíš celý luster? :D
Väčšinou sa uzdička rieši samostatne - nareže sa, alebo predlži, jak tu piše kolegyňa a nie, že ti daju het celu predkožku (uzdička btw pokračuje až po koreň penisu).

Či sa to páči ženám? Nwm. Môj pinďur videli v živote asi 4, alebo 5 žien, z toho jedna manželka a 4 doktorky/zdravotné sestry, a tých som sa na názor nepýtal :D

katarinaba
20. jún 2024

Mala som v zivote dvoch chlapov. Jedneho s predkozkou, druheho bez (od detsva). A ked mam porovnat, tak bez predkozky je lepsi.

bighit
autor
20. jún 2024

@katarinaba
@katarinaba a ak smiem vedieť v com to je lepšie? A má celkovú ci čiastočnú obriezku?

katarinaba
20. jún 2024

@bighit celkova obriezka, mne prisiel esteticky krajsi a hlavne, absentuje tam taky prirodzeny odor pod predkozkou.
A tiez som poznala muza, ktory si dal obriezku urobit ako dospely a dobrovolne, vraj sa tak citi lepsie. Pochvaloval si.
Myslim si, ze sa predkozka dost precenuje. Resp. sa robia obrovske ovacie ohladom obriezky, obzvlast ak ide o zdravotne hladisko. Ked mas mat problemy v intimnej oblasti, tak nevidim dovod to nasilu zachranovat. Skor je to o tebe, ci ju chces. Ak ju chces, skus najskor riesit problem drobnymi zakrokmi, mozno mastami. Ked nepomoze, tak lekar ti urcite odporuci vhodny zakrok.