Ahojte, mate skusenost s liecbou torticollis u babatka kraniosakralnou terapiou? Mame odporucanu vojtovu metodu, ale uprimne radsej by som sla metodou pri ktorej by moj chlapcek 2 mesacny neplakal. A nasla som na nete, ze tato kraniosakralna terapia pomoze aj na torticollis. Bol niekto s babatkom na tejto terapii?
Ahoj aj my mame torticollis a chystáme sa tiež na kraniosakralnu terapiu, vy už ste začali? Ako sa máte? Pomaha ?
Neviem ci na torticollis funuje kraniosakralna terapia ale poradim skusit osteopatiu. Nasa osteopatka robi tiez kraniosakralnu terapiu... takze to bude nieco pribuzne.
Ja zijem v Kanade kde je osteopatia velmi bezna pre babatka a na Slovensku sa to uz tiez rozbieha. Pocula som velmi dobre recenzie na jednu pani na vychode Slovenska, kam chodili mamicky z tohot fora. Ak chces, pohladam na nu kontakt.
A presne... pri osteopatii je dolezite aby dieta neplakalo, aby malo z cvicenia pozitivny zazitok... alebo aspon nie negativny. Nas syn cvicil vela na rozne problemy a plakal len velmi malo.