Prosím Vás hľadám mamičky s detičkami ktoré nosia kranialnu remodelacnu ortézu. Rada by som sa informovala či dávate prilbicku počas prvých 4 dní aj na noc.Dakujem za všetky odpovede, budem veľmi rada ak sa zapojíte do tejto diskusie.
@lienka.7 ďakujem pekne.Obavam sa ako to bude znášať náš malý.Bude to boj ale my to musíme zvládnuť.podstatne je aby to malo výsledný efekt.Este raz veľká vďaka.
Este ju nenosi?
@zuzanitta18 no s druhou u nás to bol boj😔 ako som jej ju 1x nasadila, chytila taky hysak ze az. Po 30 min.som je to musela dat dole, lebo stále revala ale ze tak ze bola cela červená. Potom 2 hod.spala 🤦♀️ "zavadzala" som jej ju postupne 2 dni. Rob podla seba, uvidis ako si bude maly zvykať. Teraz už no.problem 👌 po prvom premerani sme sa zlepsili, tak aj to nas "pohana" vpred 😁
@evkamotka Zajtra začíname.
@zuzanitta18 ahoj ako? Este nosite ci uz je prilba dole? Ja idem volat do mt dnes, aj nas to caka, kolko prilba vyšla €€€?? Ako si maly zvykol
@alzbeta311 ahoj.my výborne.Prilba malý už nenosí.hlavicka sa mu krásne napravila po cca 3 mesiacoch.bol to boj hlavne v tých horúčavách ale zvládli sme to.Za prilbu sme nedoplacali absolútne nič.to prepláca poisťovňa.Maly to zvládal úplne výborne čo som bola veľmi rada.Drzim Vám palceky.
@zuzanitta18 vy ste boli tiez v mt?
@alzbeta311 áno tiež sme chodili do Martina.
@zuzanitta18 najbližší termin mi dala na zaciatku decembra
@alzbeta311 verím chodí tam dosť veľa detičiek.ale uvidíš sama ako to veľmi pomôže.a nieje to až také zlé že by to dieťa nevydržalo 🙂
@zuzanitta18 nie, až od 5 dňa mas 23 hod.nosenie. prve 4 dni sú na "zvykanie".
Zavisi od dieťatka moja prvá s tým nemala žiadny problém, druha presný opak😔