Ahojte, je tu prosím nejaká mamička ktorej dieťa nosilo helmičku ? Môj malý bude mať 8 mesiacov, vo štvrtok ideme na prvú kontrolu po dvoch týždňoch.. helmicku od začiatku zvláda bezproblémovo hneď si zvykol, ani sa už nepotí, ale posledné dni mu helmička strašne padá do očí, a celá mu je taká voľná ... Samozrejme zapnutá je na doraz .. viem že sa časom bude upravovať ale to bolo myslené že asi keď mu hlávka narastie alebo ? Ďakujem
Nášmu malému dali druhú po mesiaci a pol, ale preto že ho prvá už tlačila...na kontrole Ti povedia...
@bellovag áno veď toto mi je divné že my máme taký opačný problém , strasne som zvedavá
Ešte ma napadlo, že ako ju sušíte po umytí, či nie napr. na radiatore... prílišné teplo by mohlo mať v vplyv na materiál helmičky
Nasmu tiez padala do oci ale nebolo to take zle. Poradte sa na kontrole. Inak, hlavicka sa mu krasne napravila
@bellovag nie nie vyčistim liehom a pretrem suchou servítkou, a nehám volne položenú, kázali na slniečku alebo fénom ale studený vzduch ale slniečko není šanca lebo bývame v byte bez balkóna a fén máme taký že fúka len teplý a horúci ... Takže to nie
@evkamotka po akej dobe vám bolo vidieť zlepšenie ?
aj mojej malej bola taka volna,dikonca ked spinkala sa jej to akoby ,,pretacalo” po par tyzdnoch sa to upravilo 🙂
@macko1007 a na očká jej to nevadilo ? Ja sa bojím že sa mu poškodí zrak 😔
Naša nosila pár mesiacov a krásne sa jej hlavička dala dokopy. Takýto problém nemala. Dobre jej sedela na hlave.
Po dvoch mesiacoch bolo zlepsenie znacne, nosil ju dokopy 4-5m
Nám helmičku podlepili takou penou tan kde je čelo a potom sa už helmička nehýbala a ani nepadala do očí.
A ešte to dodám že pred týždňom začal loziť a stále sa krúti všade a hlavkou naráža aj capí na zem vkuse , tak či ju môže mať z vnútra takú obuchanu že sa proste to vnútro zmenšilo