Kožné vyrážky po nástupe do škôlky

susy22
3. okt 2015

Dobry den mamicky, poprosila by som vas o radu. Syn ma kozne vyrazky asi od oktobra minuleho roka. Teraz po nastupe do skolky zacali uplne ine vyrazky, ktore pribudali kazdym dnom. Boli sme aj v nemocnici uz 2x. Vsetky vysledky negativne. Podla vsetkeho, to je zrejme vnutorna chyba, na ktoru nevie zatial nikto prist. Nemate niekto podobne skusenosti, alebo nepoznate nejakeho overeneho doktora, ci liecitela, co vie poradit a spravit nejake vysetrenie? Dakujem za rady

janinah
3. okt 2015

skúste Dr. Zelenkovú vo Svidníku,objednáva sa tam

loginexistuje
3. okt 2015

A robili mu stery z toho mne to prijde ako nejaka streptokokova kozna infekcia alebo iny kok

nintu
3. okt 2015

Ja odporucam dr.Hemza z Bojnic
A ked uz dr.nevedia pomoct tak biorezonancia.u mna 100% .predtym som chodila po doktoroch a same lieky.bola som potom na tu biorezonanciu v krusovciach u dr.šucha.od vtedy super.ale treba tam chodit vela a v poslednom case uz nevie co by za to mal pytat.potom som prestala chodit.po porode som mala zdrav.tazkosti.isla som na Novu Banu k pani Tencerovej.tiez biorezonancia.ovela menej sa plati a tiez tam tolko netreba chodit.ja to odporucam lebo mi zistili hned co mam za problem...hlavne uz neberiem ziadne lieky a nechodim k jednemu dr.k druhemu a nikto nic nevedel.
Drzim palce nech to cim skor vyriesite nech je maly ok

susy22
autor
3. okt 2015

stery robili, v utorok su vysledky. Biorezonanciu sme uz tiez skusali, zatial nas to moc neoslovilo, hlavne, maly tam nevie obsediet. ALe chceme to opat skusit pravidelne, kazdy tyzden, a aspon mesiac. Clovek uz skusi cokolvek a zaplati hocikolko, aby pomohol. Je to hrozny pohlad a bezradnost:( Dakujem za rady🙂

nintu
4. okt 2015

Ano ono to treba pravidelnost a nech to stoji co to stoji.
Ja by som skusila este nejake bylinky.tiez dost pomahaju.niekedy iba tie ako dr.
Skuste na facebooku v skupine bylinkova skola matky zeme.je tam vela aj skusenych co by vam vedeli pomoct.

nibiru
4. okt 2015

príde mi to ako herpes tam kde je to na kope cez foto nieje dosť vidiet herpes sa prejavuje v období stresu,zníženej imunity skuste mu určite dávať b vitamín,moja dcére ma molusky ked su moc velké vyzerá to podobne ale to su vodnate bradavice na to by vám došli jej to musím púrepichovať a vytlácať vnutro je infekčné a rozširuju sa po tom dalej je to znak zníženej imunity robili mu aj alergologické testy?

loginexistuje
4. okt 2015

Mohlo by to byt aj impetigo preto treba stery prip krv

susy22
autor
6. okt 2015

Mamicky, dakujem Vam pekne za vsetky rady. Vysiel z toho streptokok. Ma uz mast, ktora pomaha, no je to kortikosteroid. Bylinky a aj vsetku moznu alternativu sme uz vyskusali. TEraz bude este tento, aj buduci tyzden doma, no a uvidime, ked opat nastupi do skolky. Imunitu posilnujeme

susy22
autor
7. okt 2015

@janinah prosim Vas, co je to za doktorku? Odbor myslim

janinah
8. okt 2015

@susy22 kožná,už roky uznávaná,bola aj párkrát v telke