Kožné problémy na temene bábätka

26. jún 2023

Môžete mi poradiť čo na "lupiny" na temene hlavy bábätka? Najprv tam boli len kožné chrastičky akoby lupiny, teraz sa tam pod nimi tvorí aj začervenanie. Je to už na kožné? K pediatričke ideme až o mesiac. Doteraz som to po kúpeli natierala detským olejom, ktorým mastím celé telo a ráno tie lupiny vyčesávala, no zdá sa mi, že sa to trochu zhoršilo. Fotku pridávam do komentára, lepšie sa mi to odfotiť nepodarilo.

autor
26. jún 2023
btus
26. jún 2023

normálka. Natrieť červenou indulónou a vyčesávať kefkou na vlásky.

pribinak
26. jún 2023

Prosím tá, indulonu nedávaj.

Kúp šampón Babe a pekne mu to zíde dole. Pozor prílišným vysedávaním môžeš podráždiť pokožku

zuzikak
26. jún 2023

suhlasim s @pribinak - ziadne specialne premastovanie. Sampon Babe je prave na toto idealny. Bud jemny alebo na mliecnu chrastu. Velmi podobny je aj Mixa zlta z DM-drogerie. Mas este len babatko - jeho pokozka ak je zdrava nema byt z coho tak sucha, zeby potrebovala detsky olej. Babatko vobec olejovat po kazdom kupani nemusis. Obzvlast teraz, ked je teplo - len sa viac spoti. Nechaj po kupani pokozku volne dychat.

domiklik
26. jún 2023

Babe šampón, a ani by som to veľmi nevycesavala keď je to cervene

ptvw
26. jún 2023

Ja som vôbec nevycesavala, mali sme presne babe a v roku už mal peknú čistú hlavičku

selest
26. jún 2023

Bebe sampon, nic som nevycesavala..

autor
27. jún 2023

Bebe šampón mám a občas použijem, nie každé kúpanie. Zatiaľ som ho použila len párkrát. Včera som to natrela indulonou a dnes sa to zdá byť o čosi lepšie, možno náhoda, možno to pomohlo. Každopádne je to extra suché, tak si to žiada niečím namastiť. Ďakujem všetkým za rady, budem skúšať čo zaberie.