Akú detskú kozmetiku ( mydlo, šampón ) kupujete pre deti bez škodlivých prídavnych látok? Najlepsie domáce. Poradíte?
@ivuska09 ahoj ak by si mala záujem , pozri do môjho bazáru. my máme skvelú skúsenosť (dcéra s ekzematickou pokožkou) s kozmetikou, ktorú ponúkam v bazáre (ide o certifikovanú nemeckú prírodnú kozmetiku), ktorá obsahuje práve veci ako olivový olej, bambucké maslo, mandľový olej atď.. v prípade otázok alebo záujmu, PM prosím 😉
my fungujeme na Juste..úžasná slezová pena je nekonečná dlho vydrží..pokožka je po nej vláčna a hebká netreba sa natierať ale my sa aj tak radi natierame slezovým a mandlovým mliečkom...používame celá rodina...
ahoj. moje dieta existuje takmer uplne bez kozmetiky rovnako ako ja. sampon a sprchac nepouziva, iba cista voda, raz za mesiac jej samponom vlasy umyjem inak nic. zuby umyva iba vodou, nekremuje sa.
@ivuska09 ahojky, my používame detské mydlo bupi pri kúpeli, po kúpeli ho zvyknem natrieť detským olejčekom. Inak zatiaľ nepoužívame nič, a má 14mesiacov 🙂
Na telo a vlasky biodermu a na zadocek bepanthen care. Tiez sa snazim nepouzivat zbytocne vela kozmetiky. Este v zime mu max natriem tvaricku kremom aby mu ju mraz nevystipal.
Domáce to síce není ale za mňa prirodna kozmetika weleda
ja som taká prírodná, kokosový olej alebo olivový v zime - nezamŕza a nenarobia sa na líčkach červené žilky ako pri bežných krémoch z drogérky, ktoré obsahujú vodu...na riťku iba rybí olej alebo pastu ak je zaparená a umývať iba v čistej vode, nanajvýš v harmančeku, repíku nechať riťku vymočiť 20 minút a látkovala som do dvoch rokov dcérky, ma vlasy iba aloe vera 100percent šampón...podľa mňa malým deťom netreba viac...
@ivuska09 na líčka v zime, olivový olej, vlasy umývam prírodnými-dixi šampón.žiadne krémy na tvár ani na telo, ak sa chceme vymydliť tak kupujem tie vyrobené mydlá čo predávajú na jarmokoch všeliakých vôní...