Kozmetika Aderma

katkapalo1
9. sep 2018

Ahojte viem ze je tu neúrekom diskusii na tému sucha atopicka položka deti ale nenašla som nič o kozmetike Aderma. Malý má citlivú pokožku a miestami sa mu robia suché drsne fľaky. Na ruckach stehnách niekedy zadoček. Mali sme Bioderma Atoderm ale nemala som pocit žeby pomáhala. Tak som teraz kúpila pre zmenu Adermu sprchac aj olej do kúpeľa voňajú príjemne ale krém otras smrdí mi všetko celá posteľ. Preto sa pýtam ci niekto používa aj napriek tomu ze smrdí a ci vôbec pomôže na takú suchu pokožku. Lebo mam chuť ju hodiť do koša 😃 ďakujem pekne

skrinkaminka
10. sep 2018

@katkapalo1 ahoj my sme užívali (páchlo to neskutočne) ale teraz máme ibištekový šampon (umýva sa mala aj manžel =obidvaja atopici) a toto nám neskutočne pomohlo,,,ak chcete napíšte mi ID dám vám viac info

katkapalo1
autor
10. sep 2018

@skrinkaminka my nie sme až taky ťažký atopici malý ma pomaly tri roky a postupne sa dostáva s toho. Chceli sme na premastenie hlavne teraz keď sa viac obliekať bude ale vážne tak páchne ten krem že mám chuť ho vyhodiť. Lenže stalo to toľko peňazí že neviem 😉

skrinkaminka
11. sep 2018

@katkapalo1 poznám to ale stačí si kupiť teraz a hlavne na zimu baobab butter,,,,,ak chceš mám jedno doma. Krásne vonia a pokožku pekne premastí a je hydratovaná

livka283
11. sep 2018

@katkapalo1 ahoj, používame adermu už roky a aj malej dávam, že je bez parfumu vnímam ako plus, skutočne nič voňavé , ale nič lepšie zatiaľ nám nesadlo, stále čakám na akciu ked majú dvojbalenie, alebo pýtam kupón na zľavu od kožnej

katkapalo1
autor
11. sep 2018

@livka283 ahoj tiež som čítala dobre veci o Aderme preto som kúpila, doteraz sme mali bioderma tiež bez vône to mi neprekaza ja som sa len najprv zľakla že krém je pokazený 😃 lebo smrdí aspoň ta Exomega. Som rada ze pomáha dúfam ze aj nám bude

seahorse27
11. sep 2018

Ja som niekolko rokov pouzivala A-dermu dermatologicku kocku na umyvanie pre deti a natierala som ich mliekom z rady Exomega. Dcera mala atopicky ekzem a jedine tato kozmetika jej robila dobre. Teraz je uz velka, vyrastla z ekzemu, tak sme presli na Biodermu sprchovy olej a uz ju potom nenatieram. Ten pouzivame cela rodina. Mne to nejak nesmrdelo, resp. som to neriesila. Pre mna su dolezite ucinky kozmetiky, nie vona. Tu kocku pouzivam dodnes ja sama na ruky, mam dishydroticky ekzem. Podla mna je to vyborna kozmetika.

katkapalo1
autor
11. sep 2018

@seahorse27 ďakujem tiež sa snažím cez to preniesť 🙂 a olej z biodermi mame tiež ten je príjemný. No zaujímavé je ze veľa krát keď bol malý som ho po natierala Holtovym kremom ten smrdí riadne a vôbec my to nevadilo. Ale som rada ze zatiaľ len dobre ohlasy na kozmetiku keďže som za to dala dosť eur. Ďakujem pekne