Ahojte maminky,ktoré majú deti s atopickým exémom. Rada by som sa s vami podelila s našim úspechom s jeho liečbou. Veľmi nám pomohlo kozie mydlo. Dcérke sa exém objavil cca v 10 mesiacoch na tvári a bojovali sme s ním bez úspechov niekoľko mesiacov. Potom sme objavili kozie mydlo a po pár týždňoch bol exém preč. A rok sme ho už nevideli. Nepoužívame žiadne krémy od doktorky ani inú kozmetiku. Viem o jednej kozej farme na Slovensku,ktorá ho vyrába,možno je aj iný výrobca,neviem.
Mydlo má vôňu podľa toho,aká prísada sa do neho pridá,určite nie ako čerstvé kozie mlieko. Netreba mať z toho strach. Nemám vyskúšané na dospelákoch atopikoch,ale teta má psoriázu a jej to mydlo tiež veľmi pomohlo zmierniť príznaky.
čaute... ja som našla tu: http://www.mydlareniluzia.sk/mydlo-z-kozieho-ml...
Mydielka kupujem tu: www.mydlozfarmy.sk
Ahojte, môjmu synčekovi potvrdili atopický ekzém v 4 mesiacoch, zdedil to bohužiaľ po mne, a už mesiac vkuse mu dávam Fenistil 2x denne, všimla som si, že po fenistile mi spí aj 2 hodiny, ked mu trebárs vynnechám fenistil ráno tak v priebehu dna mi spinká ale krátko proste nie tak ako po fenistile, viem že fenistil je aj proti svrbeniu lebo atopický ekzém dosť svrbí, mastičky už sme vystriedali asi 3 druhy čo nič nezaberalo, také miešané kožná dok. mu dala. ten ekzém mal vždy na tvári tearz som si všimla kolieska aj na chrbte a laktoch. Myslíš stya že to mydlo by pomohlo? A vôbec sa mi nepáči že ho vkuse nacpávam tým fenistilom, všimla som si že ked mu ho už nedám tak je ako čertík, a ked mu ho dám tak aj do pol hodiny mi zaspí.
@stya Ktore pouzivas?Ja som objednala to nechtikove.
@duratlicka ahoj, ja pouzivam s ovsenymi vlockami, ciste a nechtikove.
nema to mydlo taku speci vonu, resp. smrad ? 🙂
a funguje to aj na dospelakov ?