Korekcia detských uší vo Zvolene

19ninka27
14. okt 2014

Baby dal niekto robiť svojmu dietatku korekciu uši? vo Zvolene ?prípadne v Banskej Bystrici??. potrebujem vedieť všetko kto si tým prešiel,dobreho Lekára,vedieť približne cenu..a ako to celé prebieha ..Chcem to dať synovi spraviť,leo deti su nevyspitatelné..a už teraz m vravia že ma od seba uška a jeho to trápy :-/ a pýtala som sa ho čo by na to povedal,že keby mu pán doktor napravil uška či by to chcel a hned že áno..uvedomuje si to..Má 5 rokov a ešte do decembra by som mu to chcela dať spraviť.Prosím napíšte mi ak ste si tým prešli.Ďakujem.

adkoalauri
15. okt 2014

@19ninka27 mne sa tisli slzy do očí po tvojom príspevku. Môj syn má jedno uško menšie, ani na neho nepočuje, tiež som sa pýtala na korekciu, ale lekárka v BA nám povedala, že uško sa veľmi ťažko vymodeluje - u vás však nie je ten problém. Ja už do toho nejdem, je to síce menšie, ale ak na to niekto nevie, nevšimne si to. Prajem Vám veľa síl a nech sa to podarí. 😉

19ninka27
autor
15. okt 2014

@adkoalauri
Neviem vobec co spraviť,manžel je proti :-/ tvrdý že je zlatý takto..ale teraz je ale ked vzrastie mu to bude vadiť.:/ ale ja mu to spraviť dať chcem...ale sa aj bojím aby sa niečo nestalo ..aby nemal potom problémy,lebo som čitala aj take že sa uško po rokoch vratilo spet do povodneho stavu..alebo aj horšie že mali potom dosť citlivé tie uši par rokov..ach neviem..ked mna tak strasne trápy že sa až bojím,aby syn netrepel aby ho nevysmievali ked pojde do školy atd..až mi niekedy yle príde :/