Ahojte. Mam 14 rokov. Chcem sa opytat jednu otazku. Už asi mesiac mam kopanie v bruchu každý deň. Samozrejme sex som nemala!! Menštruácia chodí pravidelne presne na deň, ale Stále mam obavy. Ja sa stravujem nepravidelne a nie príliš zdravo. Spozorovala som zvýšený pulz na bruchu. Brucho viem normálne stiahnuť ale v podbrušku mam taku menšiu priehlbinu. Prosim poraďte!!!
to poznam asi to bude plynatost, tiez som to mala v tvojom veku mna to aj bolelo, mala som zvyseny krvny tlak a neustale zapchu. Skoc s tym k lekarovi, skus sa stravovat pravidelne, vela ovocia, zeleninky, vlaknina musi byt, nezabudaj vela pit plus pravidelny pohyb... drzim palce nech ti to prejde 😉
Bojis sa, ze si tehotna? To nie... nemohla by to byt kyla - hernia tusim? Sice s tym nemam skusenosti, ale ma tak napadlo, ze co este okrem criev a stravovania prichadza do uvahy...
Vyzsi pulz mam aj ja ked mi oduje creva a citiem take tepanie ako kopance je to ok...neboj sa ale radsej si zajdi k dr pre istotu
@alex_001 zlatko, bez hanby treba zajst k lekarovi. Z tohoto opisu Ti nikto dobru diagnozu neurci. Ak ta to boli a je ti to neprijemne, treba to riesit cestou k lekarovi.