Mamičky ,maly ma 2 mesiace ,posledne dni nezje toljo kolko zjedol ,papa 150 ml UM ,no nejako posledne dni vymysla ,ked mu dam flasku do ust tak bud toci hlavou zo strany na stranu alebo zacne sa jedovat ,aj ked zacne tahat a flasku nepusti z ust ze ju tak taha tak kope nizickami,alebo mu tak vystrelia nozicky a zacne plakat ,dost casto zacal mat štikutku a uz druhy krat je zahlieneny ale ma to vzadu ,nejde to ani odsat :(
@malinajahoda aj mňa to ako prvé napadlo, že má asi reflux, alebo má malú dierku na cumliku, ze ide málo a pomaly tak sa môže jedovat, alebo skús dať odgrgnúť
k lekárke ....
Aj nasmu nozka niekedy vystrelila a zattiasla sa akoby ho elektrina kopla. Nemalo to nic s jedenim a preslo to. Udajne je to normalne. Ak to teda nema nieco s jedenim, nevien ako u vas.
@deti95060810 u lekarky sme boli v utorok a na vahe pribral dost ,viac ako by mal
A hovorila si jej aj o tomto probléme s tými nožičkami?
@sheryla to nevadí, že priberá. Tým sa problém nevyriešil. Lekárke to treba povedať. Aké mlieko pijete? Cumlik aký?
@malinajahoda ale v noci ked papa tak nic ale cez den ano ,ked prdi tak nie ale ked sa nemoze vyordet
@malinajahoda mlieko ar sunar a cumlik avent 1 dierkovy
@sheryla áno presne. Najväčší kľud bol aj u nás v noci. Inak to bol doslova boj s fľaškou. Moja malá sa tiež nemohla vyprdkat, ale to bol problém s Nutrilonom.
@sheryla vy mate AR? Ale veď to je proti grckaniu. Nemáte náhodou reflux tiež? 🤔 A 1 cumlik je málo. Asi treba 2, to je husté mlieko.
Moja malá sa takto jedovala pri jedení. A zaver bol, že má reflux. Nerada na to obdobie spomínam. Vy ste v poriadku so zdravím?