Kontakt s pozitívnym. Na koľký deň by malo dieťa mať príznaky?

quaqua
7. nov 2021

Ahojte zaujima ma skusenost ze ked bolo dieta v kontakte s pozitivnou osobou na kolky den mu vysiel tiez pozit test? Alebo aj priznaky?

martinka13
7. nov 2021

Na štvrtý vyšiel nejasný výsledok, na ôsmy pozitívny

mikadooo
7. nov 2021

@quaqua u nás na piaty mala dcéra negatívny atg, na siedmy sme šli na pcr aby mohla ísť do školy a bum, ten už pozitívny. Na ôsmy sme robili znovu atg len čisto zo zvedavosti, tak už sa tam slabá druhá čiarka objavila🤷. Držím palce...

alana1
7. nov 2021

aj ste mali nejake priznaky?
@mikadooo
@martinka13
my sme dnes cela rodina 8. den po kontakte, nikomu zatial nic nie je...myslite, ze este stale moze?

vvrga1
7. nov 2021

@alana1 ano môže, mne uz končila karanténa a rodičom sa objavili priznaky...

mikadooo
7. nov 2021

@alana1 hmm no u nás príznaky ako kto... 😄 Deti do 7r. sople, dcéra 10 r. sople, kašeľ, horúčka, ja sople kašeľ bolesť hlavy, manžel mierna teplota, občas má pocit že ho rozbolí hrdlo, ale zatiaľ sa to drží. Dnes máme 12-sty deň od posledného kontaktu dcéry so spolužiakom.

alana1
7. nov 2021

@mikadooo ach jaj, tak teraz ani neviem, co robit...ratala som s tymi 10.dnami karanteny...

lala123
7. nov 2021

@alana1 choďte na pcr na 10 -11 deň na pcr a mas istozu

alana1
7. nov 2021

@lala123 ved prave, nechcem zbytocne brat deti do prostredia kde je vysoka koncentracia covidakov...ag vychadzaju stale negativ

mmoni89
7. nov 2021

Na 7my deň úplne bez príznakov

mmoni89
7. nov 2021

@alana1 ste v jednej domácnosti? Ak máte prešlo 10dni a nikomu nič nieje nemusíte byť v karantene

banderaska29
7. nov 2021

Ahoj, ja mám práve covid. moje deti negat.
ja som sa nakazila od partnera (očkovaného, ktorý sa nakazil od bezpríznakovej kolegyni očkovanej) - na 90% utorok.. v sobotu mi vyšiel pozit. antigen. čakam na pcr.

martinka13
7. nov 2021

@alana1 pozitívni môžete byť. Co sa týka zdravotného stavu, myslím, že už vám zle nebude. Syn bol bezpriznakovy