ked sme boli s 2 mes.synom v nemocnici doktorka nám kázala začať chodiť na rehabiltáciu,pretože sa im malý zdal strašne strnulí(aj ja by som bola,kbyže nepapám hodinu a pol a cudzia tetka mi nasilu mága nohy).ked sme sa vrátili domov odoslala nás naša doktorka tam.prišli sme tam doktorka kukla na malého chytila mu stehno a vraví "no je strnulý" a poslala nás do druhých dverí za tetuškami čo cvičia.tá mi ukázala jeden cvik čo dieťa leži na bruchu ma jednu ručičku akoby vykrútenú a ja mu ju držím telom a druhú mu opieram o podložku.ked som jej povedala,že sa vie otočiť na bok a s chrbta na bruško ma spucovala,že to nie je dobré a že to nesmie robiť.máme tam ísť znova zajtra a ukáže mi druhý cvik.medzi tým sme boli s malým na poradni,kde ma doktorka pochválila,že malinký je úplne vymenení a uvoľnení,že je vidno,že sním cvičím a že je šikovný.lenže ja som sa ho ešte ani nedotkla.je to šikovné a usmievavé bábo,tak prečo ho trápiť.komu to mám povedať-pediatričke?tetám čo sním cvičia?či doktorke na príme?
nech ti pediatricka napise do jeho karty, ze odmietaS liecbu, to by malo stacit