Komplikácie po výbere nosných mandlí

nikaveronka
16. jan 2014

Milé mamičky, chcem sa spýtať či má niekto podobné skúsenosti. Mojej 5 ročnej dcére už 2x vyberali nosné mandle a tiež druhý krát robili paracentézu. Odvtedy je na dennom poriadku, že sa sťažuje na bolesť hlavy, pochodili sme očné ambulacie, neurologiu, už mala rozne vyšetreniea ako EMG, odbery, dokonca aj CT! všetko je ok, ale ona sa stále sťažuje /denne!/ na bolesť hlavy, čo sa nám predtým vobec nestalo! som uplne zúfalá, chodíme od jedného lekára k druhému...a veštko je vraj v poriadku!!!! Neuveritelné. Bojím sa lebo tento rok už pojde do školy a nechcem aby sa takto trápila. Ďakujem za odpovede.

darina1952
16. jan 2014

@nikaveronka a pije počas dňa dostatok tekutín? možno má hustejšiu krv a nižší tlak - skús ju dobre "zavodniť" aspoň pár dní za sebou - možno sa to upraví 😉

janinah
16. jan 2014

psycholog

nikaveronka
autor
17. jan 2014

@darina1952 nevšimla som si že by pila menej ako predtým, ale skusime piť viac. Ďakujem

nikaveronka
autor
17. jan 2014

@janinah som tiež rozmýšlala aspoň skusiť. Ďakujem

veronica81
19. jún 2022

@nikaveronka prosím ako dopadol váš problém s bolesťami hlavy. Trápime sa po vybratí nosnej mandle rovnako. Už dva týždne non-stop analgetiká, silné bolesti hlavy. Podľa ORL normálny priebeh, treba dať čas!!!

nikaveronka
autor
3. aug 2022

@veronica81 Dobry deň, ano vraj normalne, len ako rodič sa trápite tiež…. Trvalo to asi rok a pól, nič nepomáhalo, vôbec sme nemohli do auta na hojdačky…vtedy to bolo najhoršie.
Vtedy mi jedna sestrička u 5-ho ORL lekára povedala že to bolí takto aj jej to robili drasticky, proste tvrdšie ako by mali, ale sa to ukľudní a zahojí. Bolo to hrozné, ale nič iné Vám poradiť neviem…čas.
Odvtedy mám aj syna a tiež mu chcú vybrať mandle…ani za boha nedovolím!!!!!