Mamicky co hovorite na koloidne striebro pre 2,5 rocne dieta? Ci uz na inhalovanie alebo vnutorne uzivanie? Mate s tym skusenost?ak ano ake ppm odporucate? Ide o to ze syncek nastupil do skolky a bol tam 2 dni a odvtedy bojujeme so soplikmi a kaslom stale dokola. Teploth nema tak dr. nedala antibiotika...ale nemozeme sa z toho nejako dostat. Pomohlo niekomu koloidne striebro? Dakujem za kazdu radu.
treba preplachovat nos. v dr. max maju morsku vodu 150ml za 9e. nastriekat riadne do nosa a odsat vysavacom . obe dierky takto. rano ked vstane pred obednym spankom. po nom. a pred spanim vecer. za dva tri dni je po soploch
@jewel9 napad to je dobrý 😀 do inhalatora ma to ešte nenapadlo dať ale pri deťoch sa bojím experimentovať, skus sa spýtať pediatricky. Ja som jej hovorila, ze malému davam pri nádche, aj na zapareny zadok, aj molušky som mu s tym vykynožila a povedala mi, ze bohužiaľ u nás nie je tak využívané ako by mohlo byť lebo má širokospektrálne využitie, ze sa nemam báť ho používat. Odvtedy je u nas pomôcka č. 1. Ked budes aj inhalovat, daj vediet 😀
Ambrobene inhalujte
@jewel9 Ak si za prirodzenú cestu, tak je dobré do nošteka ten sprejík,ako Ti tu radia,a nasvecovať viackrát denne bioptronom/ nie biolampou..../,svetelnou terapiou. odstrániť z bytu chemické prostriedky,dá sa upratovať aj čistou vodou,vysávať aj nasucho bez vírenia prachu......./mikrovlákno s koloidným striebrom/
@jewel9 dieťaťu KS max na vytieranie nosa alebo na kloktanie hrdla alebo ine potieranie. Inhalovat by som dala skor Vincentku. Ja používam 25ppm na vsetko aj pre malého, ja ho aj pijem ale teda malemu by som ho pit nedala.