Dobry den,
Prosim Vas s ktorym konkretne produktom mate dobre skusenosti na liecbu zapalu spojiviek?
Vdaka
atb kvapky, su lokalne netreba sa bat
Oftalmoframykoin ale neviem ci nie je stale vypadok. Dcera mala nedavno zapal a nemali, davali sme aspon oftalmoseptonex ,pomohlo
@misickaa4 nám pediatricka vypisala tobradex-kortikosteriodovy-antibioticky krem,no nepouzila som ho. Skusili sme prirodne a podarilo sa. Spravila som odvar z ocianky a umyli sme tym oci a potom som namocila vatove tamponiky do caju a oddychovala takto so zatvorenymi ockami. +sme pouzili sprej M33+ tiez tym istym sposobom a zapal sa krasne stiahol.
@misickaa4 áno máme. Čistý nos teraz používame pravidelne na preplachy a D3 každý deň. Ale mám v zásobe viac vecí keby sme potrebovali ako kvercetín,forimun,laktoferín,probiotiká šťastné bruško a prázdne črievko,vitamín C fosfolipid, b komplex a horčík. Ale toto všetko my nepoužívame stále,lebo moje detičky sú na zelených potravinách,tak nepotrebujú vitamíny takou formou dopĺňať,len žijeme v dobe akej žijeme tak som radšej pripravená na všetko. Čo majú ešte pravidelne to sú omegy,ale inej značky.
pre boha prosim len to nepouzivajte. Nie je to schvalene liecivo. Ak ma zapal spojiviek, potrebuje antibioticke kvapky. Nepodcenujte to neschvalenymi a neoverenymi (netestovanymi) kravinami aby ste si este viac neublizili. Koloidne striebro sa pouziva v zdravotnictve pri popaleninach na kozu - vobec nie na sliznice.