Koľkokrát za deň natierať zapálenú riťku Imazolom?

crazybabenka
21. nov 2011

Babule....malá má vypretú ritulu...dokyna mi kázala natierať Imazolom......na ňom je napísané, že natierať 2x do dňa....môžem natierať pri každom prebaľovaní....či 2x Imazol....a potom iným?????

lucia81
21. nov 2011

Ja som natierala pri každom prebalovaní.

zuzana581
21. nov 2011

Ja som dávala 2x imazol a medzitým iný.

prettybaby
21. nov 2011

pri kazdom o dva dni ani stopy🙂

stipec
21. nov 2011

Riad sa podla pribaloveho letaku a medzitym natieraj napr. rybaciu mast, sudokrem alebo nieco ine na zapareniny - Imazol len 2x - z toho raz natri vecer po kupani a potom druhy krat niekedy rano, cez den.

sonazitnanova
21. nov 2011

Ja som pri malom ked mal moc vystipanu ritku pouzivala sudokrem a ak to ma take ze to mokva tak som pouzivala najme detsky zasyp na vysusenie ale znacku johnson baby ten nam moc pomohol a pekne vysusil maleho potom nestipala ritka 😉

tinki
21. nov 2011

Okrem Imazolu môžeš použiť aj Pythiol. Po každom prebalení a umytí.

lum11
21. nov 2011

Nám sa viac osvedčil Pythiol. Imazol časom prestal účinkovať....... keď ráno natriem Pythiolom, večer už vidno zlepšenie 😉

raffaella
21. nov 2011

nam to Imazol tak zhorsil, ze mala musela brat kortikoidy. Odvtedy pouzivam vyhradne Bepanthen, dokaze si poradit uplne so vsetkym, vsetky ostatne maste som zahodila. Ten ak je zle davam pri kazdom prebaleni a dolezite je aj nechat pri kazdom prebaleni aspon par minutiek uplne naholo, nech si koza oddychne na vzduchu.

katka3012
21. nov 2011

skus bepanthen,alebo aj sudokrem 😉 a mozes pri kazdom prebalovani davat masticku

cicimon
21. nov 2011

podla letaku 2x denne, aby nepopalil pokozku - ucinok uvidis cca za 2-3 dni

maca_p
21. nov 2011

imazol je kortikoid.
ja som v SOS pripade pouzila pithyol a ucinok sa dostavil uz po prvom dni. inak davam len sudokrem na vecer, cez den nic.

ducci
22. nov 2011

viac ako je v letaku by som urcite nedavala.. skus skombinovat s bepanthenom - nam sa velmi osvedcil 🙂, a neobsahuje ziadne skodlive latky... a este by som ritku umyvala pred natretim vodou

jedina30
22. nov 2011

ahoj,ja teraz pouzivam Imazol krem u svojej dcery..idu jej zubky a zacala trosku hnackovat.. 🙂 ma zaparenu ritku a tak Imazol sa mi velmi osvecil(aj pri synovi som ho pouzivala,ked bolo najhorsie-inac pouzivam Sudokrem)..natriem Imazolom a necham zaschnut (trosku chodi s holou ritkou) a potom jej dam plienku..robim to rano..ak je len mokra mimo toho,tak jej vymenim iba plienku..ten ochrany film toho kremu je stale tam a tak ho nezotieram..vecer ju osprchujem a natriem druhy krat.. 😉 ...zatial to pomohlo a za 2 dni bola ritulka ruzova.. 😀

lencika
13. feb 2013

Ahoj, ja by som najprv vyskusala bepanthen nam super pomohol a az pozom by som presla na imazol myslim si ze je agresivnejsi 🙂

katka_g
16. feb 2013

ja pouzivam bepanthen a pohoda, Imazol som pouzivala ked sme prisli domov z nemocky po porode, ale to sme mali na ritke chrasticky! Pediatricka ma upozornila, ze to je liek, a mam ho pouzivat len na tie chrasty kym sa nezahoja aj to len dvakrat denne! na bezne zaparenu ritku bepanthen

milota164
28. aug 2013

imazol je dost silny , kamoskinej dcerke sa to po nom este zhosilo. Skus vyskusat Bepanthen najprv

kia241
28. aug 2013

mam druhe dieta ale ani jedno este nemalo zaparenu ritku...nechavate dlho neprebalene babo ked je pokakane alebo velmi popisane....treba natierat,chudence ako ich to musi stipat

andrejta
31. aug 2013

ja len že pytiol je od 10 rokov

marian86
31. aug 2013

ja som použivala od narodenia Imazol natierala som 2-3 krat denne....neutierat s vlhčenym utierkom.... možeš použivat aj Sudokrem.. 🙂