Koľkokrát za deň kakajú kojené detičky?

katarina1407
4. jún 2014

ahojte, prosím vás ako často kakajú vaše kojené detičky? viem že je to individuálne, ale mám 5týždnovu dcerku a tá kakavála po každom kojení, pekne prospievala a pred týždnom sa zrazu vykakala až na 3den, od vtedy zas nič dnes je zas 3den čo nekakala, nieje niejaká podráždená, ani neplače len sa mi zdá ako by sa niejako snažila tlačiť. pri prvej som takýto problém nemala tá tiež kakávala po každom kojení. len som sa chcela opýtať či je normálne že tak odrazu začne kakať tak menej často. ďakujem

niki101988
4. jún 2014

Ahoj, kľudne ak nemá žiadne problémy ako bolesť bruška a podobne nemusí kakať aj týždeň
Kojené dieťa spotrebuje všetko mlieko na výživu a tým pádom jej neostáva nič ako odpad teda stolica

carodejnica
4. jún 2014

Môj syn mal stolicu raz do týždňa, rekord sme mali 10 dní... materské mlieko je tak dokonalá potravina, že ju telíčko zúžitkuje celú bez odpadu. 🙂
Každopádne je to individuálne, ale dojčené dieťa nemusí viac dní kakať, je to normálne.

lulu369
4. jún 2014

Ahoj, baby predo mnou to napísala presne...Aj moje detičky boli kojené a kakali tak cca 2 - 4-krát za deň. No je to individuálne, niektoré nemusia kakať aj niekoľko dní, pokiaľ ich nebolí bruško, nie sú plačlivé a prospievajú, tak si netreba robiť starosti 😉

emma84
4. jún 2014

Ahojte,
Aj moj maly mal podobny problem 4 dni nic, ale pediatricka nam povedala prestne tak ako
holky pisu ze to ma kazdy drobcek individualne.