Prosím koľko krát kúete v hypermangane dieťa?
My sme dostali včera kiahne, ale dcéra to nemôže vydržať proste svrbi ju to strašne, natieram jej bepanthen mastickou dithiaden som jej dala.
@stanula1984 na kiahne sú super kvapky fenistil a potierať kiahňu tie čo najviac svrbia tantum verde kloktadlom, keď začnú vyrážky praskať vtedy môžme kúpať v hypermangane, aby sme rýchlejšie zahojili na chrastičku. Inak je liečba podľa symptómov 🙂
Dávala som len Tantum verde sprej, je super proti svrbeniu, protizápový aj dezinfikuje
Popri ňom nebolo treba ani Fenistil
V ničom som nekúpala, ničím nenatierala. Len fenistilove kvapky
@stanula1984 každý deň, aj dva krát, ale len na chvíľu, namočiť a von. A potierali sme s Tantum verde a Tanno Hermal.
Kúpeľ v ovsených vlockach mojim veľmi pomáhal a uľavil im. Kupali sa každý deň
@stanula1984 syna sam posadila do vane a oplachovala aj 3krat denne. Sam si pytal. A dithiaden som davala.. mojim fenostil nezabera vobec. On mal strasne vela ceke telo pupak na pupaku.
Cajovnikovy olej
@slavomira236 no dnes sne 2 krát vo vode sedeli, dithiaden vôbec nezaberá svrbí ju to stále
@slavomira236 a potom hypermangane sa osprchovať alebo sa to necháva pôsobiť
A tekutý púder? Ja som používala ten.
@sono2 lebo to je cista pomsta farmaceutickeho priemyslu.raz.som ju s tym natrela a bolo to upl e vsade gauc oblecenie po zemi !!a efekt presne rovnaky jak ten teatree. Takze.za.mna nikdy viac.o dva tyzdne po dcere som chytila.kiahne ja ako.30.rocna a pocitovo z.toho co som skusala.mi ten teatree od svrbenia bolenia a opuchu.pomohol jednoznacne najviac a to som mala.vysyp.10x.horsi ako mala.a na vlasovu cast hypermangan.ponorit hlavu az po nos a lezat tam.
@stanula1984 dvakrát za deň isto sme sa kúpali. A tiež tantumverde ale najlepšie jej robil a zaberal ako píše
@sono2 starý dobrý púder🤷♀️...
Plus dithiaden, a aj repikove obklady lebo ich mala všade očné viečka, uši,ritusa,cikanka....hrozne to bolo....a vonku 35 stupňov vtedy....
@dada4 u dcér, ale minimálny priebeh. Mladšia dostala, dala som očkovať staršiu aj muža.
Muž nedostal, staršia dostala na 12ty den ale max 5 vyrážok. Mladšia mala asi 25-30 po celom tele asi na 4ty deň a potom to už ustupovalo, nič nemokvalo, nepraskalo. Na intímnych a iných miestach nemala.
Ja som nekúpala v hepermangane, ale dávala som fenistil kvapky (proti svrbeniu) a mastičku tanno-hermal.