Ahoj maminky. Prosím, koľko u vás trvala siedma choroba ? S aký bol priebeh ? Dcérka ma dnes 5 deň, 2 dni horúčky bolesť hrdla, doteraz hrdlo trošku boli, ale už ke oveľa lepšie. A na 3-4 deň vysyp, dnes da zjavili nové aj na prstoch , ináč ma okolo úst, uši, tvar, ruky, stehná a zadok.
Čo vám pomohlo na vyrážky a kedy to zmizne ?? Čítala som že po mesiaci môžu zísť dole aj nechty, stalo da aj to vašim deťom ? Bolelo to ?
Ďakujem
Dcéra má momentálne dnes 9ty deň,ona má ale úplne iný priebeh.Zacalo to kompletne upchatym nosom bez soplov. Dva dni zvýšená teplota do 37.5 a vysyp okolo úst a jedného ucha,ďalší deň dlane a chodidlá,ale tam len akoby fliaciky,nie vyrážka.V ústach dve velke afty.Po dvoch dňoch vyrážky na kolenach.Dnes má asi dva fliaciky na chodidle a zvyšok zmizol.Ja davam dlhodobo D+C ,teraz som pridala ešte B komplex a nos morská soľ+ nasivin.Doktorka odporúčala ústa vytierat gazou s cebionom.
@eerikusik Také malé červené fliacky ? Lebo aj dcérka ma aj vyrážky a aj drobné červené fliacky na každom prste. Tak teda prejde aj to po pár dňoch, netreba to natierať ?
Nie netreba,aspoň teda naša doktorka vravela len doplniť vitamíny a poprípade zrážať teplotu,ale to ona nemala.Na prstoch má len také fliaciky,vyrážky sa neurobili.Pokial viem necht zlezie len pri ťažkom priebehu s vyrážkami,tam sa po vyrazkach zosupe koža a s tým môže ísť aj dole necht