ahojte, malý (2r) má prvýkrát kašeľ a hned odzačiatku taký vlhký, kašle odtrha sa mu to ale prehlta to este nevie hlien vyplut
tečie mu aj z nosa a davam mu mucosolvan sirup ale zacal ho vypluvat a nasilu ked mu ho dam sa povracia nechce jest poriadne ... je nutný asi lekár tak to vidím
aké máte skusenosti?
nuz rozne moze tyzden, ale moja uz kasle mesiac, lekarka na nej nic nenasla, vytery ciste, ona kasle hlavne rano, alergologia tiez nic nepotvrdila, takze nic len nam zmenila mucosolvan za bronchicum na noc jej davam aerius nech sa vyspi a vcera som sa uz nastvala a urobila cibulovy sirup a klop, klop, mam pocit , ze ten zabera najlepsie, alebo to uz konecne vykaslala, ma 6 rokov. drzim palce
ahoj, nám mucosolvan ešte ani raz nezabral!!, treba dať urobiť výter, ak tam nebude streptokok, tak sa to dá vyliečiť obyčajným zavlažovaním čajíkmi, veľa tekutín, cibuľový sirup tiež dobrý - obsahuje veľa C vitamínu, kým sa však dieťa "vykašle" môže to trvať aj 3 týždne...v prípade streptokoka to môže vyvrcholiť zápalom, lieči sa ATB-antibiotikami
Solmucol je u nás jednotka pri vykaslavani
synovi trval kasel 4 tyzdne, lekarka nasla sliznicu slabo podrazdenu, mozno bakerialna pricina, mozno suchy vzduch.... vsetci sme mali nejake problemy s kaslom.... vyskusali sme 3x (po dvoch dnoch) navstevu umelej solnej jaskyne v nasom okoli a asi pomohla aj ona. jednu som videl aj BA kym sme tam este zili
no nechcem ta strasit, moj syn (2,5) kaslal naposledy 1,5 mesiaca. Myslim, ze vdaka tomuto "uzasnemu pocasiu" sa choroby takto dlho vlecu. Presli sme asi vsetkymi druhmi kasla, stery boli negativne. Najviac zaberal domaci tymianovy sirup (recept najdes tu aj na mmb) a inhalovanie.
Ahoj, ja pri prvom zakaslani hned nastriekam tantum verde, začnem podavať vysoke davky vitaminu c a kasel zvyčajne do tyzdna ustupi 😎
moj tiez teraz poriadne kasle, ale sople nema. Davam tiez Mucosovlan. Minuly rok mu po nadche tiez ostal kasel a trvalo to dost dlho, par mesiacov kym neprislo teplo. Ale kaslal len rano po zobudeni. A detska mi vravela, ze 3t kasla je normalne.
Ahojte, chcem sa opýtať nejakých skúsených mamičiek. Máme doma skoro 7mes. chlapčeka, doteraz nebol chorý, no teraz dva dni začína pokašliavať, taký mokrý kašlík. Teploty nemá, soplík skoro vobec. Kamoška mi odporučila skorocelový sirup od Dr. Theisa, teraz som mu dala prvú 1/2 čl, ako je v návode. Alebo by bolo vhodné ísť lekárke ?? Nechcela by som budiť dojem prehnanej matky... viete čo myslím.... ďakujem za odpoveď.
sinupret kvapky daj do caju+ten sirup tiez daj do caju,.....