Prosím koľko sa dopláca za trifed zelený prepláca to poisťovňa neskôr?
@patka06 pýtam sa preto že dnes my bolo účtované 9.20 my skoro oči vyleteli
Oh ... tak to riadne stúpli ceny. Som kupovala pred asi mesiacom pre kamošku a viac ako 4 E som isto neplatila.
Asi záleží aj od lekárne, uvidíš čo ti ešte napíšu iné mamičky
Aj si sa pytala co to? lebo tiez mi naslo ceny tak do 4eur
@simca06022011
@patka06 tiež som bola vyberať v lekárni, cca 2 mesiace dozadu a rovnako okolo 8-9 € som platila. Ani som sa nepýtala, všetko išlo hore tak sa nečudujem, že aj v lekárni. No teraz keď píšete, že pred mesiacom ste platili 4€ tak sa mi nezdá, že jedna lekárne môže byť taká pahltna?! 🙄 ale asi to tak bude, inak neviem.
@nikpa no ja som myslela že má vystre neviem či zvykne dôvera preplatiť dúfam že áno
@nikpa no neviem ako su tie katalogy aktualizovane, ale je to zvlastne.. ale islo vsetko hore, ja som aj pri klasickych veciach bez receptu skoro odpadla.. ze solmucol alebo acc (ktore ani nemali ked som zhanala).. hocijaka hlupost v lekarni a lietaju desiatky eur.. a to ani neratam vitaminy a spol.
Za zeleny trifed uz dlho doplacam cca. 8 -9€ v lekarni (dr. Max alebo Plus lekaren). To iste Erdomed sirup - 8€ doplatok.
8,55🙂
Pred mesiacom som doplacala okolo 9€ sa mi vidí.Jeden čas stal tuším menej ale pamätám si, keďže ma to vtedy dosť prekvapilo, že keď ho mala dcéra prvý krát ako dvojročná, čo bolo pred štyrmi rokmi tiež som platila okolo 9€
Kupovala som cca už pred dvoma mesiacmi a 10€ som doplácala
Ja som tiež za neho minulý týždeň doplacala vyše 9 eur
Ja som dnes platila 9,82 a tsk isto aj pred 2 mesiacmi. Sa mi zdá, že za trifed sa platí plná suma.
Co viem, Trifed nepreplaca poistovna. A ano, ja som uz aj za 10€ kupovala 🙊 ale pravda je, ze sme ho dlhsie nemali. Skus pozriet na adc.sk
Už vyše roka sa platí taká suma čo viem. Aj dva roky možno bude.
My uzuvave žltý a už 2 roky bude aj taká cena zelený sme mali doma pred rokom presne tiež bola cena cez 9eur
@patka06 no my tiez cez 9€ a poistovňa ani nevracia za doplatok
12.10.2022 zelený Trifed - 8,56 €, poisťovňa neprepláca ani floka...
Ani pre deti do 6 rokov to neplatí že nemusia doplácať neviete niekto?
@marryen nie, aj dvojrocna dcera ho platila v plnej sume
8.55€ pred tyzdnom za zlty adovera mivzdy ukazuje, ze mam nevyzdvihnuty liek trifed
tak neviem co to ma znamenat…pride mi toako keby chceli obist recept aby som uhradila celu sumu
nerozumiem tomu, ale chcem v pondelok volat doveru a zistit
Dnes 9,70 za zlty som platila v dr max
Cca 4 Eurá - plne hradený pacientom
https://www.liekinfo.sk/liek-trifed-expectorant...