Koľko najdlhšie vám nekakalo kojené dieťa?

sisulka7
31. dec 2012

švagrová má dvojmesačného chlapčeka a už 15 dní nekakal. Malý je v pohode, krásne spinká, bruško makkučké, už skúšali aj rektálnu rúrku, ale len sa vyprdkal. Je plne kojený.

monika2712
31. dec 2012

pocula som od doktorky ze uz videla aj 20 dni nekakat dieta, ak to po rurke neprislo same tak asi nema co kakat, mojmu tiez rurka nepomohla, tak len cakam kedy to pride same.

lulabelka
31. dec 2012

my sme mali na zaciatku dost problemy s kakanim - doktorka nam poradila dat malej trosku harmancekoveho cajiku a zvycajne sa po nom riadne vykakala. Pri takom malom babu staci trosku, par lyziciek.

yennn
31. dec 2012

My sme mali tuším týždeň , doki vravela že aj 10 dni môže. 15 mi príde dosť ale zase ked nemá problémy... A za 1 telefonát pediatricke nič nedá 😉

komisakpd
31. dec 2012

moje 14 -16dni

danielita111
31. dec 2012

Ahoj moja mala raz nekakala 10 dni tiez nemala ziadne problemy ale uz mi to nedalo tak sme dali 1/2 glycerinoveho cipku probiotika viacej cajiku a potom prisla pohroma 😀 .Dr vravela ze u plne kojenych to moze byt.

anibas
31. dec 2012

plne kojené deti nemusia kakať aj 21 dní - čiže teoreticky kakajú 1x do mesiaca 😀 😀 môj syn mal takéto stavy - raz za 14 dní som mu dala klistir teplej vody do striekačky s rektálnou rúrkou. 😉

danjelca
31. dec 2012

mô už dnes 12 den nekaká:/

katkatrebisov
31. dec 2012

nasa bambulka je dodnes kojene dietatko a to ma rok a 5 mesiacov ale my sme ziadne taketo problemy so stolicou nemali najviac ked sme 3 dni nekakali 😉

mamamajka
31. dec 2012

Môj malý v podstate za prvé tri mesiace kakal tak 2-krát do mesiaca, po 14-tich až 17-tich dňoch. Potom sa to zrazu upravilo a kakal každé tri dni zhruba. Ale tiež mu nič nebolo. Bol v pohode, žiadné kŕče alebo tak.....

baskaj
31. dec 2012

Moja malá, keď bola plne kojená, nekakala aj 3 týždne. Doktorka povedala, že pokiaľ nemá žiadne ťažkosti a pekne ciká, nie je to žiadny problém. Materské mlieko je bezzbytková strava.

1234lubka
31. dec 2012

Tyzden ale moze kludne aj tri tyzdne 🙂

marissenka
31. dec 2012

my max 9 dni,ale pocula som,ze jedno mimco nekakalo 21 dni...a bolo ok..pokial nema problemy. nech skusi odvar z ovsenych vlociek mu dat napit,kamaratka tak davala mesacnemu....no nevim,ked je tam lepok...

veriiii
31. dec 2012

fuu, tak moja ma opacny problem, aj ked bola plne kojena kakala pokazde ked dopapala a hrozne vela☹,stretli stes a tym niekto prosim?je to normalne?dr tvrdi,ze hej,ale nechapem,kde sa to nej berie..ked materske mliecko je tak dobre a plne travitelne...

evinaevina
31. dec 2012

my sme mali max 9 dni, po 10 dnoch treba ist pediatrovi, Duphalac pomaha

daniela242
31. dec 2012

Dcérka mala rekord 15 dní , syn 13 dni. Konzultovala som to aj s pediatričkou a hovorila že mala aj 26 dňového rekordéra. Ak dieťatko nebolí bruško tak je to ok 🙂

asimon
31. dec 2012

21 dni...😉 ale bezne 14 dni...potom kazdych 7...vzdy vo stvrtok a teraz ako 15 mesacna stale kojena kaka kazdy den :D

atanusa
1. jan 2013

Moja dcera mala najdlhsi nekakaci interval - 19 dni, nijako som kakanie neurychlovala. Mala v tom case 4 mesiace, bola plne dojcena, prdkala, brusko mala makke, nic nenasvedcovalo tomu, ze by jej to sposobovalo nejake problemy. Ked som to na poradni spominala pediatricke, povedala, ze to tak u dojcenych deti moze byt a ze nabuduce jej mozem dat par lyziciek harmancekoveho caju.