Koľko doplácate za Pamycon?

4. okt 2024

Koľko doplácate ja dnes pre 2 ročnú 5.60€ pritom sme za to nikdy neplatili toľko

angelinja
4. okt 2024

ano vstko islo hore a tu sa riesia blbosti doslova, vsetko pomaly zdrazieva , my slovaci len ohneme chrbat a sme ticho pred lekarom, pred poistovnami vsade...a vivat USA zdravotnictvo

kavasmliekom
4. okt 2024

A ešte vracajú z poisťovne doplatky?

30majka71
4. okt 2024

Pamycon bol vyradený z úhrady zdravotnej poisťovne. Takže si ho hradíte v plnej výške, preto tak vysoká suma. Zmenili to myslím, že ešte minulý rok

30majka71
4. okt 2024

@kavasmliekom toto nie je na doplatok, pacient si to hradí celé.

angelinja
4. okt 2024

@30majka71 ano ale uz vsetko co som doteraz vyberala neskutocny narast, je vobec nieco este cez poistovnu okrem liekov na tlak pre dochodcov?

angelinja
4. okt 2024

tobradex, pamycon, sorbifer -vsetko islo hore

thirstymonk
4. okt 2024

No ja som bol teraz straaaašne choručky a dostal som pamycon a bol zadarmo, tak neviem... Každopádne je to taký liek, že skoro žiadny. Podľa mňa je to placebo a nema efekt... Ani na deťoch, ani na mne.

mapa
4. okt 2024

@angelinja co s tym ma USA zdravotnictvo?!
Ficot a jeho druzina kaslu na zdravotnictvo uz 14 rokov. Ma v pazi lekarov, zdravotnikov a zdravie ludi platiacich dane... na zdravotnictvo si spomenie, len ked pomaha kamosom si tam beztrestne nakradnut, alebo ked vytlka politicky kapital cez dezolata kotlara.
15% zo superhrubej mzdy splachujeme do gagorov tym nenazrancom a kde koncia? Nemci odvadzaju rovnaku sumu a je zaujimave, kde sa ich zdravotnictvo nachadza.

angelinja
4. okt 2024

@mapa boze dobre..zase dalsi clovek co si nevidi od nosa???? ked nevies jak vyzera USA zdravotnictvo tak si daj do gugla prosim ta...a prestante s Ficom a podobne...my sme na vine ze to vsetko sme dopustili, ci su to doplatky nenapadne ano zacalo to este ked osm mala 15 rokov...jaj pockaj nezabudnime na zajacove 20 korunacky ke dosm csa chcela ako studentka strednej skoly uliat a musela osm dat 20 korun doktorke povinne...a pokracovalo to nenapadne sukromny zubari to bol asi zaciatok tohto co pokracuje a už to neskončí, ved nasi rodicia chceli predsa ten slávny "západ" a ano co s tym ma...ze to bude tak ty budes davat svojim vnucatam par euricok nie na cukriky ale mozno na zubara.

angelinja
4. okt 2024

@mapa nemci odvadzaju dost vysoke odvody...vies co na toto ti neviem odpovedat ak oje to mozne preco to u nas takto vypadá ale jednoznacne clovek potrebuje aj s prepacenim zr...ť a to mame suverenne skoro najvyssie pálky za stravu ak neratam svajciarsko

princkrason
4. okt 2024

@angelinja smeracky troll? co stym usa zdravotnictvo v akom je nase? Dneska smerohlasna ministerka zdravotnictva oznamila demisiu a preco to nedala do poriadku?

tamtamka26
4. okt 2024

@thirstymonk je to atb liek ako do uší, tak aj do nosa a účinok spozoruješ po niekoľkých dňoch... my doma lieky užívame málokedy a nedávno som tiež bola v šoku, koľko sa dopláca na recept....

angelinja
4. okt 2024

a to by sme sa mohli donekonečna o tom bavit len ty si zacala s ficom a ja to uz nemozem pocuvat ci fico alebo ten neni to jedno???????si myslis ze ti druhi by dali inde???ved ONI SU VSETCI ROVNAKI!!!!

angelinja
4. okt 2024

@princkrason inak vies co je zaujimave ja neviem co hovorit o tom trolovi ale mohli by ma teda zato platit okrem toho KDE OSM NAPISALA NIECO ZA SMER????

mapa
4. okt 2024

@angelinja este raz sa ta pytam CO s nasim zdravotnictvom ma to v USA?! Sme v EU a mame najhorsiu zdravotnicku starostlivost! Nevytahuj tu 20 krounacky Zajacove, tie peniaze, ktore mi kazdy mesiac stat ukradne TERAZ, plus si zdanuje este aj vyhry 14% zaviedla smerohlasns mafia a jej predchodcovia...

angelinja
4. okt 2024

@mapa ze tam to smeruje ja neviem to je take tazko chapatelne???a fico s tym nema nic!! su tam neschpni ministri od jakziva ale asi ani jeden nemal nato gule aby zaotcil s tymi poistovnami lebo jednoznacne najvivac vsetkeho idu nase odvody do poistovni ci sa ti zvysi mzda automaticky sa zvysi odvod

angelinja
4. okt 2024

@mapa a ked uz tak ty odpovedz kto je zato zodpovedny teda ze sa zvysuju doplatky alebo ze sa tu museli zbierat vrchnačiky na chore deti. lebo ja naozaj neviem teda...ale viem ze Slovaci len drzia huby keby sa nehadali ako aj tu a je jedno ci kto je za fica alebo neviem koho...ale VSETCI by sme mali byt zato aby sa to tu zmenilo a vsetko sa nezvysovalo ked uz len aj za posledny tyzden sa zvysilo mlieko o 0,10 centov. ano povies malo?je to smiesne?no len ked sa tam tam zvysi tak hned mas a neivem ani ako zatočit s tymito tesco a podobne neviem ale neni som politik ani matematik ale viem ze ich treba asi dať za pačesy a povedat im a sledovat ich , zakazať zvysovať? neni mozne aby si zas zvysili a v podstate ked bude 5% dan tka zas budeme na tom istom...

angelinja
4. okt 2024

ale vies po veim ti jednu vec co sa mi tu stalo priklad jedna pan isa tu pytala v skupine zdravotnici jednu otazku a ta jedna moderatorka tej skupiny je doktorka alebo mozno viacere neviem...jednoducho som sa jej asi dotkla lebo pani doktorka nevedela odpovedat alebo skor dala odpoved ako by dal 10 rocne dieta tak ja som pekne od srdca napisaa co si mylsim o takych lekaroch ako je ona...vies co spravila?o 7 hod rano ma vymazala zo skupiny...takyto lekar je urcite otrasny lekar aj v skutocnosti...chcem tym povedat to ze ja ked osm sa stretla doteraz s lekarom ktory v hlave toho vela nenaštudoval alebo bol drzy namysleny ale v hlave mal nas..r.ne , isla osm od neho prec a uz som sa tam nikdy nevratila a nemala osm problem mu povedat co si o jeho schopnostiach myslim...ale uz len v tomto je u Slovakov problem..oni su schopni so seboou zametať od školy od učitelky ktorá je zasadena,/velakrat ani rodičia si nezastanu vlastne dieťa/ cez robotu u sefa, u lekara, a v konecnom dosledku uplne vsade preto to takto vyzera ze mudrejsi ustupi hlupejsiemu ale ano drzejšiemu.

mapa
4. okt 2024

@angelinja zijes v rakusku? Bola to po skonceni vojny v 1945 chudobnejsia krajina, ako Ceskoslovensko. Po revolucii, ktora bola 44 rokov po skonceni 2.sv vojny sme nechapali, aky blahobyt tam je. Teraz sme 35 rokov po revolucii a vdaka vladam meciara a jeho ziaka ficota tie peniaze, ktore odvadzame statu miznu na uctoch sukromnych oligarchov a aj zdravotnictvo funguje zle.... Mas to riadne pomylene, ked z toho vinis zapad, ten na sebe makal, aby sa dostal na nejaku uroven. A nie je pravda, ze vsetci kradli takto, estonsko, CR, polsko su niekde inde ak v zdravotnictve, startovaciu ciaru mali v 89tom rovnaku, alebo horsiu!

mimimoje
4. okt 2024

@angelinja Fico s tým nemá nič????? Prosím ťa, začni používať rozum. A poriadne si prečítaj odpoveď od @mapa, ako to vyzerá v krajinách hneď veľa SK a porozmýšľaj, kto za to môže, ako to vyzerá u nás. Ten hnusný prehnitý západ, na ktorý sa nechceš podobať, je na tom 100x lepšie ako my. Lebo pri voľbách rozmýšľa a potom maká a neuvažuje ako "odr*ať" systém, neodvádzať, neplatiť za nič a dostávať čo najväčšie dávky. A keď sa nechceš podobať na západ, tak pozri do Rumunska, už nás predbehli aj s rastom životnej úrovne a to považujem za naozaj veľkú hanbu pre nás.

anavixy
4. okt 2024

@thirstymonk efekt ma, ale len ked je ordinovany na zaklade skutocnej indikacie, co vacsinou nie je. Srviva vacsina soplov je virusovejo povodu a pamycon nie ze neucinkuje, ale on nema ako ucinkovat. Asi preto sa zan plati, mozno to konecne odradi rodicov od nezmyselneho aplikovania… (nie, realne to asi nie je ten dovod, to len ja si vravim, ze by to nehradenie poistovnou mohlo mat aj ten efekt aspon 😃)

heln
4. okt 2024

diskusiu som necitala radsej, ale ano tiez som sa minule cudovala kolko som za neho doplacala, tiez asi okolo 5 eur. a pri tom ja napriklad nemam rada, mne po nom opuchnu sliznice nosa.

taktotedanie
5. okt 2024

@tamtamka26 atb lokalne do nosa ako napr velmi oblubeny pamycon medzi mamickami je blbost, metoda liecby stara ako matka zem
Uz sa to pouzivat nema!

angelinja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelinja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
angelinja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz