Ahojte, viete mi prosim povedat, ako dlho moze babatko inhalovat fyziolog po otvoreni? Moze sa inhalovat aj dlhodobo? Syncek ma uz stvrty tyzden kasel, pediatricka to nijak neriesi, urobila jedine ster z hrdla, ktory bol negativny. Syncek ma zadnu nadchu, hlieny, ktore nejdu odsat, tak skusame aspon inhalacie, no kasel aj napriek tomu neprechadza. Inhaluje na striedacku aj vincentku a fyziolog. Moze sa pripadne inhalovat aj Libenar? Syncek bude mat coskoro ockovanie v 3.mesiaci a mam kvoli tomu neprechadzajucemu kaslu trochu obavy. Ma podozrenie aj na alergiu na mliecnu bielkovinu, momentalne som treti tyzden na bezmliecnej diete.
Mam ho v chladnicke kym neminiem.nemyslim ze sa tam ma co pokazit ked je to len slana voda.sol konzervuje..
Z velkeho nalejem trochu do odmerky inhalatora a co nevyinhalujeme to uz vylievam..
ja som ho mala v chladnicke a dlhodobo kym som neminula. a aj som riedila vincentru s fyzakom nech to nie je take silne, popr. na hlieny je aj ambrobene na inhalovanie je super. vincentka a fyzak je skor preventivne