Maminky co mate overene? Espumisan, feniklovy caj, alebo co? Moju strasne brusko hlavne ku veceru strasne vetriky a place. Dakujem
@natalia2007 babycalm a masaze u nas celkom idu. Espu nam nezaberal. Mozno aj zmena znacky déčka, kamoške pomohlo.
Dávala som pred každým papanim Espumisan a Coliprev + 1x denne probiotiká, aj tak pomohol len čas
@nikha2809 vsetky 3 veci si davala?
@natalia2007 áno, tak mi kázala dr. Potom som skúšala aj niečo vynechať, len jednu z toho vždy dávať, aj ten babycalm sme mali a nič.Pri oboch deťoch to bol masaker, aj keď pri dcére až tak nie, ako pri synovi, ten plakal deň, noc 24/7 ale tak že 20minut spal a štyri hodiny plakal, už sme boli s mužom na pokraji zrútenia.Ked mal dva a pol mesiaca jedného dňa na druhý to skocnilo
@natalia2007 Probiotika Jamieson s BB 12 alebo Probiofix, tiez maju BB 12. Kludne dvakrat denne davaj a Gastrocynesine pred jedlom.
Vyskusali sme vsetko, kvapky, cajiky, masazne oleje aj maste... bicyklovali sme nozkami tour de France, vsetky polohy vyskusali, odgrgnutia, vyprdkania sme absolvovali...
proste revala 16:00-20:00 kazdy bozi den 2 mesiace.
Striedali sme si ju kazdych 15 minut.
Probiotika biogaja, sabsimplex alebo babycalm, pupik na bruško a antikolikova masaz
@natalia2007 sabsimplex nam zabral zacala som neskor davat okolo 3m nam nic nezaberalo az po 3m tie kvapky a zmena mlieka
Biogaiu vôbec neodporúčam.
@natalia2007 davala som bio feniklovy caj a babycalm kvapky