Koliky u mesačnej dcérky

3. jan 2023

Ahojte prosím vás o pomoc pri kolikách moja dcéra má o chvíľku mesiac. Dnes sme boli u doktorky ale tá nám bohužiaľ odporučila iba Espumisan a mastiť bruško bohužiaľ nám to nezaberá. Dcéra je na umelom mlieku a veľmi Place. Prosím vás maminky o pomoc čo naozaj zaberie . Papa nutrilon advanced . Espumisan nám nezabera ani biogaia kvapky . Plačem s ňou .

svetlonos
3. jan 2023

Nam aspom trochu pimohol nosic. Bol pri tom v dobrej polohe. Pre moje oddichnutie sme mali elektronicku kolisku, niekedy tam aj zaspal. Na konci tretieho mesiaca koliky zo dna na den presli. Prajem pevne nervy a trpezlivost. Spi vzdy ked aj mala ak sa ti da.

poopsie
3. jan 2023

Nám pomohlo nosiť v šatke, ale tiež to nieje pre každé mimino... Plače stále alebo len v určitý čas?

20erika07
3. jan 2023

Ach jaj pozname toto , my sme tiez skusali vsetko co nam bolo odporucene, co inym pomahalo, co som vygooglila, no proste vsetko , ale proste si to dcerka musela odplakat, ja s nou tiez velakrat, bolo to mega narocne na psychiku, vobec som si ju ako babatko neuzila ☹ akurat co sme neskusali bola rektalna rurka, vlastne som o nej nepocula az o rok ked mala sestra dcerku a oni ju vyskusali a to zaberalo

nikasmile
3. jan 2023

Ahoj, nám zaberal espumisan ale sú aj iné kvapky na skúšku. No pri synovi sme to mali tiež tak ako sa hore spomínalo...denne koliky, odbili 3m a zo dňa na deň kľud. Malá nemala koliky, ale to som si naozaj dávala veľký pozor čo konzumujem. Keď som v noci nevládala ani vstať k synovi, manžel ho nosil na rukách a to mu pomohlo. Potom sme už mali aj šatku.

dzulli1980
3. jan 2023

Vyskúšaj rektálnu rúrku, dcére pomohla.

maryetta
3. jan 2023

Kazdemu ine. Mojim pomohol sab simplex. Svagrina prestriedala snad aj 5roznych. A tusim infakol alebo nieco take.
Kazdopadne skusaj aj nosit. Alebo pocvicit nozickami-jemne zatlacit kolienka ku brusku.
Pripadne mne dr pei prvom odprucila masirovat spodok nozky.

zuzkaa1991
3. jan 2023

My sme mali koliky do 4m ci dokedy kazdy vecer do polnoci vyskusali sme uplne vsetko co som nasla na nete co.odporucili na pohotovosti (pomohla cesta autom.na pohotovost 🤣🙈) takze ak náhodou bude druhe babo vyskusame cestu s autom pri najhoršom placi ;)
Ale teple zabaly(nahriala som žehličkou plienku a dala na bruško najlepšie pomocou ja som zohrievala plienku žehličkou a svokra prikladala na brusko a nosila malu) nam zaucinkoval sabsimplex espumisan brala.2 mes a nic kremiky kvapky rozne nic nezabralo len cas ako lekari lenze to zúfalstvo bolo hrozne lekari to neriesia vobec zmenila by som mlieko nezapeka??nutrilon nas zapiekol velmi a potom prisli koliky cez den prdkala nic jej nebolo odbilo 19hod a koniec plac az do 12hod (este ze v dome byvame neviem si predstaviť v bytovke taky rev🙈kazdy vecer)
Este v 2m sme zacianli s rektalnou rurkou(bola somnsa ale velka pomoc strašne sičali plyny z nej a rychlejsie presli koliky)

moly09
3. jan 2023

Jedine čo pomohlo bolo Coliprev kvapky

autor
3. jan 2023

Ďakujem dievčatá … ste strašne zlate . My ešte stále nespinkame padajú jej očká ale keď ju to začne krútiť sme tam kde sme boli . Tak má to boli aj s ňou 😥😥😥😥

kittykat22
3. jan 2023

my sme do mrtva kocikovali. Aj 6-8h denne sme sa striedali s muzom 🤦🏻‍♀️
Skus nutrilon low lactose mozno? Skus aj nejake ine mlieka.

mamkalentedkova
3. jan 2023

U. Nás tiež Sab simplex kvapky ..nahriata oliwnocka ,masáže ,nosenie v nosiči ,poloha na tigrika ,polohat na brušku a teplý kúpeľ .Zvykla som.si ju uložiť aj na.seba tak,aby malamookrcene nôžky a kolienka trošku tlačila i brušku . Inak ozaj len trpezlivosť .🍀

petra7797
4. jan 2023

Nám vyslovene nepomohli žiadne kvapky až zmena mlieka na hipp combiotik nemôžem nič povedať iba chválu v ten deň jak sme dali spala ako anjel 😊😊 pri druhom hneď davam hipp , proste nutrilon je ťažký a to veľa žien má s ním problém.