Kocky,sme na UM,máme 7t-chlapcek..v 2tyzd.sme prešli naUm-nutrilon,potom nebude(zapekala celé zle) a teraz sme na sunare,používam pri každom papani20x espumisanL,keby ich nedám,tak máme kŕče...
Ale hodinu po papani sa zobudí nato ako sa vyprdka ale so strasnymi bolesťami ,ináč stolica 2xza deň,není problém...nemá ani hodinové plače,nič,len ten proces pri prdkani,sú to prosím kolíky alebo nie? Doktorka automaticky povedala že áno...
babatka maju bolesti bruska prve tyzdne teda mesiace, ja mam 3 deti a teraz 4mesacne posledne a tiez sme si presli niecim podobnym, vpodstate je jedno ci sa jedna o koliku ci nie, v kazdom pripade asi boli brusko, skus natierat pupikom brusko, mozno probiotika doplnit, babatko davat aj na brusko aby sa pohli creva a vyprdelo sa 😀 ale niekedy mozu bolesti bruska sposobovat aj bolave uska. ak dr pozerala a je to ok, tak len vyckat...kym sa brusko nedovyvija. my sme tym prechadzali asi do 3 mesiacov...a inak aj ten caj feniklovy nafukuje, ja som raz vypila (kojim) a dieta malo super bolesti, takze ono na kazde inak zabera, jedno pohode a druhe ma horsie bolesti...
@efinka666 skúsila by som dávať HA mlieko, nám ho dr. predpísala pri druhom synovi, lebo prvý je alergik a dosť to pomohlo, inak u nás teda Sunar bol jedna katastrofa, my sme mali Nutrilon HA a ten jediný bol ok, ale tak každé dieťa je iné, takže možno u vás to bude inak, ten fenikolový čaj by som skúsila tiež vynechať, už sa to teraz veľmi neodporúča
@janickacrazy nad tým som rozmýšľala ...len keďže nemáme alergiu nikto ani ja ani manžel,doktorka mi ho len tak asi nepredpise,ale skúsim,ale koľko vravím,ona má hneď odbila že sú to kolíky,a že je dobre keď prdka,ale to že s bolesťami ,to ju asi nezujima 😣
skús kamilkový čajík, malej pomáhal keď ju bolelo bruško alebo sa nemohla vykakať, možno by nebolo zlé skúsiť aj iné mlieka, malá mala najprv Bebu a potom sme prešli na sunar kvôli problémom s kakaním
viem že UM nie je práve najlacnejšie, ale dajú sa kúpiť aj vzorky, prípadne ak máš v okolí mamičky, ktoré tiež dávajú UM, skús si od nich vypýtať-odkúpiť pár porcií a uvidíš
@efinka666 inak cvicime,masirujeme pupikom,a podávame aj čajík feniklovy,a probiotiká probiofix podavame....