ahojte, mam 1,5 mesačného syna a posledné dni si nevieme dať rady s kŕcami. Nevieme cez deň poriadne spinkať stále sa na tie kŕče budí a nič nám nato nezaberá.Mam jeden plný košík kvapiek ktoré nezabrali 🙈 cvičíme,masírujeme a stále to neprestáva. je možnosť tomu ešte nejak pomôcť alebo naozaj len čakať ? v noci spinkame pekne ale vstávame s plačom alebo sa pučí a tie zvuky čo vydáva sú strašidelne a je mi ho strašne ľúto.
Skúšali ste babycalm ?
Nám pomohlo: 1. nasadiť D vit. od Jamiesonu, lebo ten od doktorky úplne toto robil od začiatku, 2. keď som dojčila, tak som si dávala pozor na to, čo zjem, 3. keď som dodojčila, tak zmeniť UM - dokonca aj večerné kaše len od jednej značky mohli byť, 4. keď už bolo zle, tak krém Pupík z lekárne, 5. uspávanie v manduce - ale to už mal viac mesiacov. Ale aj tak sa občas čosi objavilo - u chlapcov že to býva často, dcéra nemala nič.
Keď kojis tak nám pomohlo vysadiť bielkovinu kravského mlieka. Ale koliky úplne prešli až po 4 mesiacoch. Viem že je to ťažké, ale naozaj asi iba vydržať. Hoci keď ja som to riešila a v diskusii som našla radu že treba iba vydržať, tak som si hovorila že to je riadne na h*vno rada😄. Držím prsty.
U nas pomohlo vyrast. Este 6/7m mala problem a poton sa rozpapkala a netrebalo tolko spat,tak aj menej nervozna.. 🙂
Ak dávaš vit D tak skús vysadiť. Moj syn nezniesol vigantol. Po kratkej prestavke sme vyskusali vit D od jutavit stal okolo 3e a uplne v pohode. A teraz je vonku pekne slnecno v lete nedavam Dcko.
Ak kojíš skus ty nepit kravske mlieko, papriku,kapustu....
Ak ani toto nepomože.v lekarni maju rektalnu trubičku taka makka oranzova. Nezabudni poriadne naolejovat. Synovi sa hned uvolnilo a prestal akokeby zazrakom plakat. Ale casto to nerobit aby si nezvykol.
Z toho len vyrásť 🤷🏻♀️ Prve 4 mes. sú najhoršie.