Ahojte nejaké rady yltypy od 3 do 10 cca nevieme utíšiť plač používame rurku rektalnu cvičíme nevieme nejako pomôcť. Ďakujem
@kristina2904 kvapky babycalm alebo ešte jedny boli nenápadne ma chytro..a probiotiká..naša to mala tri mesiace bolo to strašné trpela aj ja keď som ju videla a ako dosiahla tri mesiace to prestalo same
@xtina1711 Kvapky babycalm pomáhali? A dávali ste do mlieka alebo na Lyžičku lebo asi nám z lyžičky nevypije
@kristina2904 do mliečko .a coliprev ale buď jedny alebo druhé..množstvo určí lekár..plus probio a každý večer potierať bruško publikom cvičiť bruško dávať kolienka k brušku jemne a publikom okolo pupka krúžiť v smere aj proti smeru hodin ruciviek
Ak kojite prestaňte úplne jest mliečne veci, ak um dajte mlieko bez laktozy a uvidíte co ďalej.
Ved je to novorodenec, ten si este velmi nevybera z coho vypije a z coho nie 🙃 baby calm si mamicky chvalia, ja som ho tiez kupila ale nedala som ho lebo mne to prislo straasne silne a hnusne.., Coliprev stoji tiez za vyskusanie, ten nahradza laktazu ktora casto babatkam chyba, mozes davat aj to aj to. Simetikonove kvapky mozu/nemusia pomoct pri nafukovani, existuje viacero druhov s rovnakou ucinnou latkou- Espumisan, Sab simplex, Balonix med, simethicone baby od dr max. Ak je dieta na UM, treba davat probiotika, Biogaia su odporucane pri bolesti bruska. Okrem toho masirovanie bruska okolo pupka aj zhora nadol, polohovanie na brusko, kontakt koza na kozu, nosenie a vela trpezlivosti. Pri podozreni na abkm treba vylucit mlieko a mliecne vyrobky u matky alebo podavat specialnu formulu, to konzultuj s lekarom, ci je to potrebne.
a je dietatko kojené alebo na UM ?