Ahojte baby prosím vás vedeli by ste mi poradiť synček sa mi narodil predčasné no už bude mať dva týždne v nemocnici papal um Nutrilon Nenatal1 no keďže sme ho nemohli nikde zohnať nasadila som mu Nutrilon1 malý pekne kaká len ma bolesti bruška stále sa nadrapuje a plače do mlieka mu dávam espumisan no nepomáha už neviem čo snim chudáčik trápi sa a boli ho to bruško už neviem čo snim ☹️
Espumisan ani nám nesadol ani Sab simplex ani pupik na bruško. skus balonixmed tieto nám pomohli dokonca idem teraz aj druhému už do zásoby kúpiť.
@lussi56 my sme mali kolíky skoro 3 mesiace skor by som vyskúšala sab simplex espumisan nam.tiez vôbec nepomáhal kedze som bola prvorodicka som o kolikach nic nevedela.....ale ked tak zmente mlieko ja.som skoro kazde dva týždne menila az sme skončili npri hippku co som chca.od narodenia davat ale.jasne ze v nemocnici dalo nutrilon.....ale uz viemse určite by som isla.do hipp opat a sab simplex probiotika a teply zabal na brusko a rektalnu.rurku aj to nam pomohla ked bolo zle.aj ked sme ju zacali používať velmi neskoro.....