Pomoooc :( som si myslela ze maly ma koliky ,ale posledne tri dni to je hrozne :( okolo tej istej hodiny spusti taky hrozny plac ,nepomaha nic ,len vystre nohy a napina ich totalne a place a place ,potom chvilku klud ,napapa sa a po jedle zachvilku zas :( mam chut plakat snim ,ked ho vidim ,naozaj je toto ta kolika? :(
My sme sa trapili takmer do roka,vyskusali sme vsetko,no zostava len vydrzat!😕
@ciernysokol ta stale len ze vydrzat
probiotika Probiofix a ak kojis, tak mozno to je aj tym, ja ked som prestala kojit a presli sme na UM, prestali aj koliky a to sme boli s bruskom az na chirurgii ako vrieskal, som sa bala, ci mu nie je nieco ine...
Skúsila si s ním pravidelne cvičiť mne sa to riadne osvedčilo už v nemocnici nám to prízvukovali že každý večer cvičiť a nebude bolieť brušku.. A ak by bolelo tak pri každom prebalovani... Švagriná ma 4 deti a tiež s každým cvičila a nepoznala co je to kolika. Skus to cvičenie možno pomôže 🙂
mám rada prírodné veci, kamarátka mi radí "Spokojné bruško" , ktoré jej namiešali v Prírodnej lekárni. My sme boli úspešní masážami akupunktúrnych bodov a reflexných zón na ploske nožičky.
Ja som na koliky davala babycalm.je to uplne prirodne a pomohlo.co vravi pediatricka?