Mamicky chcem sa Vas opytat aku mate skusenost s kolabsom po kupani dietatka? Nam sa to stalo 4 x boli sme uz na Kramaroch nic mu nenasli ani po kupani sa mu to nestalo ako doma. Je to ako keby vypol nic nevnimal vyzera ze ho uklada. Dakujem
Môže to byť príliš teplou vodou + horúco v kúpeľni, z kúpeľne vyjde do "zimy", pre organizmus je to šok ... ja som sa veľmi rada kúpavala v horúcej vode a veru som prestala, keď ma raz skoro vyvalilo ... zoslabla som, bola som slabá, malátna, neschopná slova, ledva som sa dotackala do postele.
@dlucy
Vodu mame udajne dobru ale v kupelni je dost teplo nemame tam ani okno ked sa fenujem tecie so mna.on to vzdy dostane chvilu po kupani polozim na podlozku zacnem ho utierat a vtedy. Total vypne
Tu podlozku na ktoru ho davam mam v kupelni. Kde ho aj kupem
ja som to mávala tiež z tepla, nemusí to byť len vodou ale aj prílišné teplo v kúpelni nepôsobí dobre.
Co tak nechat otvorene dvere na kupelni, a podlozku preniest do izby a dietatko v uteraciku preniest tam a tam ho obliect
Dvere mame otvorene cely den aj pri kupani teraz nas zobrali do nemocnice ale tu nic. Vyskusam ho okupat v inej miestnosti teda a uvidim. Srdiecko egg bolo uplne ok
@dlucy ...raz sa nam to stalo ked bola dcera malinka, tiez po kupani...kupala som ju v izbe vo vanicke a ked som ju vybrala tak bola ako handrova babika....trvalo to par sekund ja som chytila taku paniku, ze si s toho vela dodnes nepamatam....a potom este raz pocisteni nosteka a to sme isli na pohotovost kde samozrejme nic nezistili...boli sme aj na detskej neuro.a tam tiez nic.....vraj v nose su nervove zakoncenia a ked sa podrazdia tak moze nastat takyto stav....Ale prvi krat po kupani som nic necistila tak netusim co to bolo....tvarili sa akoby sa s tym nestretli
@dlucy ...to ti verim....ked som malu potom kupala tak vzdy niekto pri mne bol keby nieco....nastastie sa to neopakovalo....boli sme par krat na kontrolu na neuro.a nevedeli mi povedat co to mohlo byt iba ohladom toho cistenia nosteka v tom druhom pripade a prvi krat netusim, ale vystrasilo ma to riadne....Skus tak, ze ho nedas lahnut na podlozku ale, ze ho budes drzat v naruci....niekomu rychla zmena polohy momusi robit dobre. Drzim palce.
Neurologicke vysetrenie bolo?
skus ho iba sprchovat a iba chvilku, ci to bude aj potom, mozno je vsak po kupani velmi unaveny, ze nevladze byt hore, takze tiez mozno zmenit cas kupania a miestnost
Nedavas ho kupat najedeneho? Po jedle vo vode prichadza ludom casto zle.
A mava to vzdy? Ci len raz zacas?
Určite je zo kvôli tomu, že v kúpeľni je príliš teplo. Ja v dusne tiež odpadávam a to som stará bačkora, nie malé dieťa.
@dlucy ja mávam prirodzene nízky tlak od narodenia.... Raz som takto odpadla v kúpeloch keď som vychádzala z vody- z minerálneho bazéna (som zdravá, v kúpeloch som bola ako doprovod). Potom mi sestrička zmerala tlak a povedala mi že pred vstupom sa musím vždy poriadne napiť, lebo po kúpeli v teplej vode sa prirodzene zníži krvný tlak....takže môže to byť príliš teplou vodou alebo celkovo teplom keď ho vyberieš z vody...
Tak dievcata podarilo sa to tu v nemocnici bol pri tom aj lekar povedal ze skor mu doslo zle ze nieco zo srdieckom. Tomu vssk vysetrovali tak sa uvidi v pondelok ako sa dohodnu ze co dalej
Ahoj, nejaké novinky? Ako dopadli tie vyšetrenia?
Nemas prilis teplu vodu? Prípadne nie je v kupelni dusno? Mám známu , ktora nevie cestovať busom, lebo vzdy odpadne. Chodí preto iba vlakom. Možno aj tvoje dieta to ma na nejakej psychickej báze.