Ahojte , vadíme sa s mužom , že či ísť s malou polročnou von keď ma už týždeň sopel a kašeľ. Vraj jej čerstvý vzduch spraví dobre , že ju držím doma zavretú zbytočne keď nemá teplotu , ja však mam strach , aj keď logicky neviem prečo by jej mal čerstvý vzduch ublížiť veď by len spinkala v kočíku ale neviem . Ako to robíte vy ? Pýtam sa prosím len na malinké detičky , so starším synom by som šla vonku aj so soplom na prechádzku ale s takou malou netuším . Syn do roka chorý nebol nikdy tak nemám skúsenosti.
Urcite jej pobyt vonku len prospeje. Tak ako píšu vyššie. Pokial nemá zvýšenú tt, treba ísť. 😊
Ženy , ďakujem pekne za uistenie, išiel ju muž teda pokočíkovať. Ja som v hroznom strese, syn keď bol chorý tak už smrkal aspoň a tak a toto chúďa malé keď počujem ako jej tam chrčia tie sople mi je zle z toho. Celkovo som akási precitlivelá na ňu , ona je taká krehotinka oproti synovi . Ďakujem ešte raz za rady ❤️
Muž má pravdu, ak nemá teplotu čerstvý vzduch prospeje, uvoľní dýchacie cesty.
V podstate je to rovnaké ako s väčšími deťmi, len pri malinkom máš výhodu, že ti nebude behať, skákať a pod.