Klokočov - diagnostika autizmu

fijali
11. okt 2024

Dobrý deň, vedel by mi tu niekto poradiť kontakt na ADOS, diagnostiku autizmu v Klokočove?. Ďakujem 🙂

petruldo
11. okt 2024

@fijali ADOS? Čo tí majú s diagnostikou autizmu? Autizmus sa diagnostikuje psychologickým vyšetrením na akreditovanom pracovisku v 3 rokoch dieťaťa,
Potom sa ide potvrdiť diagnoza k detskému psychiatrovi. Klokočov na Kysuciach? Najbližšie pracovisko je ADEPT v Žiline

fijali
autor
11. okt 2024

@petruldo ďakujem,toto všetko viem 🙂...nás tam odporúčala pedopsychiatricka. Myslím Klokočov na východnom Slovensku.

petruldo
11. okt 2024

@fijali ADOS je agentúra domácej ošetrovateľskej starostlivosti preto som ti to tak napísala

luciazahornadska
11. okt 2024

@petruldo Mamička myslela ADOS-2 vyšetrenie - metóda diagnostiky autizmu.

petruldo
12. okt 2024

@luciazahornadska no tak to musí písať neporiadok, nemám ako vedieť čo vlastne chce, keď napíše ADOS, miesto ADOS-2

petruldo
12. okt 2024

@fijali a si si istá že pri tej škole pre autistov v Klokočove je aj cpp kde je psychológ na diagnostiku pas? Ja som googlila a teda nič mi k tomu nenašlo

fijali
autor
13. okt 2024

Prepáčte, neviem presne ako sa to volá, že ADOS -2......a nás takto odporúčila psychiatrička,preto som som sa skúsila spýtať aj tu, keďže nikde som nič také nenašla...