Mamičky chcela by som sa opýtať na vás názor len tak pre zaujímavosť. V nedeľu sme cestovali autom s 15 mesačným synom, bolo dosť sparno a horúco malý bol spotený tak sme zapli v aute klímu.. V pondelok nič s dnes má malý celý deň teploty nad 38, myslite žeby to mohlo byt z toho?? Či za tým hľadať niečo iné napr zúbky, angína... Doteraz sme klímu nezapinali lebo ani netrebalo ďakujem za váš názor
Ved práve tiež ma to štve ze doteraz sme nepúšťali, a teraz raz a toto no nič ešte počkám akurát čítam o tej 5 a 6 chorobe že tiež sú pri tom náhle teploty z ničoho nič
Aj ja som proti klime, mam chronicky zapal dutin a ked nahodou zapneme klimu okamzite ma zacne boliet hlava akoby mi tisic ihiel bodalo do cela. Na druhej strane to ozaj moze byt cokolvek z coho ma teplotu. Mne sa mala predvcerom zobudila s horuckou, nikde sme neboli, dala som jej brufen, klesla jej a potom este vecer raz, rano sa zobudila akoby jej nikdy nic nebolo. To su deti.
@janulik2306 ja na klimu nedam dopustit, ale treba vediet ju pouzivat. Nenastavit prilis nizku teplotu, nastavit tak, aby nefukala priamo na cloveka a hlavne davat fakt pozor, ked je clovek spoteny, lebo potom niet divu, ze niekto lahko ochorie. My klimu pouzivame doma aj v aute a bez problemov. Samozrejme, neguci mi z nej 18 stupnov.... Ak ochorel z klimy, tak nasledkom kombinacie spotenie+studeny vzduch. Nabuduce na to pozor z bude dobre.
No Tak my by sme bez Klimy (vsade) v 50 stupnoch skapali. Ano Klima je vsade, v Auto, Dome, obchodoch atd. A chori nebyvame VoBEC. Ani deti Ani my.
My klímu nepúšťame , hneď sme chorí . Veď uvidis , každopádne by som ho vzala za dr, nech pozrie hrdielko a tak .