Kinedryl - skúsenosti

emma444
27. okt 2016

Ahojte mamičky, som tu nová, a chcela by som sa opýtať či máte niektorá z vás skúsenosti s kinedrylom? Mám rok a pol ročnú dcérku a zvraciava mi v autobuse a to snou cestujem skoro polhodinu tak raz za týždeň. Moc ju nechcem prepchavat tabletkami.... Počula som že s kinedrylu je dieťa ospale a otapene. Viete mi prosím poradiť? Ďakujem 🙂

sardinka336
27. okt 2016

A nechceš skusit homeopatiká to Cocculine? Ako nepropagujem to len ked vraviš ze kazdy týžden cestuješ tak neviem či je vhodne davat raz týždenne dietatu kinedryl....aj to by asi bola len nejaka štvrtka tbl. nakolko dieta je malé. Neviem či je neposedná, ale pomaha sediet rovno, lahko najedená, alebo opreta o teba keby bola. Moja dcera je staršia a v aute sedi rovno v sedačke a pozera dopredu. nedavno sme dlhšie cestovali a dali sme jej jednu tbl. Aviomarin to je podobne ako kinedryl a celu cestu prespala..ono to oťapuje.

emma444
autor
27. okt 2016

Cocculine som skúšala a žiaľ jej to nepomáhalo :( ja keď s malou cestujem ani v kočíku nemôže byť, pretože sa len vrti je nekludna.musím si ju vždy zobrať na ruky a venovať sa jej vtedy akoby na tú svoju nevoľnosť nemyslela.

sardinka336
27. okt 2016

@emma444 tak zaujatie pozornosti tiez moze pomoct. Asi len vydržať...

emma444
autor
27. okt 2016

Zo začiatku som si myslela že to môže byť z ranného mlieka ktoré papá tak medzi 8-9.ale nebolo to tak.

emma444
autor
27. okt 2016

Asi hej, a ďakujem za radu ;)

iwusik74
27. okt 2016

Nam pomohol len Kinedryl...od 1 roka stale, ked sme cestovali vracala..nevedela obsediet a stale sa v sedacke vrtela..od 1,5 som jej davala 1/4 tabletky, ale my sme vela necestovali. Teraz ma 3,5 a uz pomaly z toho vyrasta..vie pekne sediet a len malokedy sa nam stane nehoda...a nedavat nic mliecne pred cestovanim 🙂

emma444
autor
27. okt 2016

No len to robí problém, pretože mála ako mi vstane potrebuje mlieko. Už je tak zvyknutá preto sa jej bojím dať tu tabletku :(

dorotka202
27. okt 2016

Mne bolo zle v autobuse az do strednej skoly.vzdy som vystupovala bleda ako stena a keby dlhsie trvala cesta tak sa povraciam.este aj teraz v dospelosti ked napriklad ideme autom a je vela zakrut tak mi nieje vsetko jedno.ved skus ten kinedril.ked jej to das raz za tyzden tak to predsa nieje prepchavanie tabletkami.ja davam detom v lete ked ideme na dlhsiu cestu a nema ziadne vedlajsie ucinky.aj ja som ho brala v detstve.neviem ci nieco ine na nevolnost z cestovania existuje.ja by som par krat dala a po case skusila bez.

lubi40
27. okt 2016

@emma444 kinedryl sa ma davat az od 2 rokov; Ja som ho sice tiez davala skor (od 1.5) ale to bolo iba ked sme cestovali na dlhu cestu, cize 2x pred tym, nez dosiahol 2roky. Ale urcite by som ho nedavala denne, ani teraz. Vlastne ziaden liek by som nedavala denne. Skus tie homeopatika Cocculine, alebo sa porad s lekarkou, co robit...

emma444
autor
27. okt 2016

Len napríklad, dnes som mala v pláne ísť preč s autobusom na ten 8:50a a teraz mi vstala a keď jej dám teraz mlieko čo to môže spraviť?

17alexis
27. okt 2016

@emma444 Ahoj, ja od 6 mesiacov fičím na kinedryle, čo si pamätám, ako som už bola staršia, tak oťapená som nebola, len mi nebolo treba zvracať. 🙂 Hlavné je, aby dieťa pozeralo pred seba, so mnou mama vždy sedávala úplne vpredu, aj keď dieťa do 12 r nemá na prednom sedadle čo robiť...kinedryl si občas dám aj teraz, keď sa už inak nedá.

iwusik74
27. okt 2016

No u nas to bolo tak..ze vsetko mliecne co mala aj 3 hodiny pred cestou jej robilo zle a povracala sa..aj teraz, ked viem, ze budeme cestovat, tak nedavam jej nic mliecne

emma444
autor
27. okt 2016

Ďakujem vám za rady maminky 🙂